26
januari
2021
dinsdag 26 januari 2021 / 09:30 tot 12:30,

Train-de-trainersessie Kleintje (digi)taal

Deze sessie is geannuleerd.

Heb jij interesse in deze landelijke online train-de-trainersessie voor bibliotheken, neem dan contact op met Marloes Antens.

Achtergrond informatie:

Kleintje (digi)taal is een mediaopvoedingstraining voor pedagogisch medewerkers die werken met kinderen tot 6 jaar. De training Kleintje (digi)taal bestaat naast een e-learning module uit een inspirerende startbijeenkomst en coaching door de bibliotheek. De bibliotheek speelt dan ook een belangrijke rol bij deze training. Op 26 januari vindt -bij voldoende animo- een landelijke online train-de-trainersessie voor bibliotheken plaats.

Tijdens de train-de-trainersessie (max. 3 uur) gaan we dieper in op de (nieuwe) opzet van Kleintje (digi)taal. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe geef je als bibliotheek vorm aan de startbijeenkomst?
  • Hoe ziet de nieuwe e-learning module er uit?
  • Wat houdt coaching on the job concreet in?
  • Tips voor werving deelnemers

Voorkennis is niet vereist voor het volgen van de sessie. Lees meer over Kleintje (digi)taal >>

De train-de-trainersessie is gericht op bibliotheekmedewerkers (met name leesconsulenten en mediacoaches). 
De kosten voor deze sessie bedragen 110 euro en is inclusief toegang tot o.a. de e-learning en uitgewerkt draaiboek + basispresentatie voor de startbijeenkomst voor de kinderopvang.

Heb je interesse in een volgende sessie of een incompany training? Neem contact op met Marloes Antens via m.antens@cubiss.nl.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met: