29 maart, 2017 - 13:00 tot 17:00
/ Cubiss Sittard

Train-de-trainer Privacy in de frontoffice

Zorgvuldig omgaan met de privacy van klanten, personeel en derden heeft in de bibliotheek structurele aandacht nodig. Door hier regelmatig bij stil te staan, gaat de benodigde alertheid deel uitmaken van de grondhouding van uw team. Cubiss ondersteunt u graag bij dit proces en nodigt u van harte uit voor de training:

Wij nemen u op interactieve wijze mee in de materie, zodat u na het volgen van de train-de-trainer sessie over voldoende informatie beschikt om  zelf, binnen uw bibliotheek, een workshop aan te bieden aan de medewerkers van de frontoffice. We raden u aan dit altijd met twee personen vanuit uw bibliotheek te doen.

Ná de training bent u goed toegerust om het interne gesprek over privacy en veiligheid te voeren.

De ervaring leert dat er veel gespreksstof rondom deze thema’s ontstaat. Deze gesprekken geven aanleiding tot meerdere verbeteracties. Ter ondersteuning van dit verbeterproces reiken wij een actielijst aan en krijgt u toegang tot diverse tools om een protocol op te stellen met betrekking tot  de privacy-afspraken binnen uw bibliotheek.

Doelgroep      

Locatiemanagers, managers FO, beleidsmedewerkers of domeinspecialisten (trainers in spe)

Aanmelden

Aanmelden voor de training kan tot en met 20 maart bij Yvonne van Bijnen via y.vanbijnen@cubiss.nl. Bij voorkeur aanmelden in tweetallen.

Onderwerpen

Locatie

Cubiss
Mercator 1,
6135 KW Sittard

Meer weten?
Neem contact op met:

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.