6
november
2020
vrijdag 6 november 2020 / 09:00 tot zaterdag 7 november 2020 / 17:00, Techni Science in Oisterwijk

Teacher Maker Camp 2020

Voor de derde keer organiseert Cubiss: Teacher Maker Camp. Dompel je twee dagen onder in de wereld van maakonderwijs. Ontdek nieuwe talenten, doe inspiratie op voor lessen en leer van elkaar.  

Maken is doen, doen, doen. Daarom gaan we op Teacher Maker Camp vooral aan de slag. Je doorloopt het hele proces: van idee tot resultaat.  Je komt te weten welke nieuwe technieken er zijn en leert hiermee werken. Denk aan lasersnijden, 3D-ontwerpen, vinylplotten en programmeren.

Voor wie

Voor onderwijs- en bibliotheekprofessionals. Alle leerjaren en vakgebieden uit zowel het po, vo, mbo en hbo zijn welkom. Je hoeft geen technisch expert te zijn om mee te doen. Het programma is voor iedereen toegankelijk. Van beginner tot gevorderde.

Wat ga je doen?

Ja gaat twee volle dagen aan de slag met maken en ontdekt de mogelijkheden die maakonderwijs biedt.  Er zijn workshops en korte 'maak-challenges' De eerste dag is er ook een avondprogramma met een interessante spreker. Je leert welke vaardigheden kinderen inzetten tijdens het maken en hoe dit bijdraagt aan het vergroten van digitale geletterdheid. 

Wanneer

Je start vrijdag 6 november om 9.00 uur.  Er is dan ook een avondprogramma tot 22.00 uur.  Op zaterdag 7 november ben je van 9.00 tot 17.00 uur bezig. Het is niet mogelijk om maar 1 dag mee te doen. 

Sanne Schoenmakers, Hogeschool de Kempel (deelnemer):

‘Wat was het heerlijk om de tijd te hebben met alle verschillende technieken te experimenteren.  Ik zit vol met ideeen hoe ik maken kan integreren in het onderwijs en het nodigt uit om op mijn werk verder te gaan met experimenteren.’ 

 

 

Kosten

Deelname kost: € 500,- (exclusief BTW), dit is inclusief lunch en diner, exclusief eventuele overnachting.

Interesse?

Meld je dan aan via onderstaand deelnameformulier.

Teacher Maker Camp organiseren we in samenwerking met Techni Science en is een concept van Waag. 

Locatie

Techni Science in Oisterwijk,
Sprendlingenstraat 33

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Facturatiegegevens