14
juni
2023
woensdag 14 juni 2023 / 9:30 tot 10:30 , Online

Succesvolle en actuele toepassingen van generatieve AI

Webinar verzorgd door Erdinç Saçan. 

Programma

Generatieve AI is een vorm van kunstmatige intelligentie die in staat is om zelfstandig iets nieuws te creëren, zoals afbeeldingen, muziek of tekst. Deze technologie biedt tal van mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, het onderwijs en de media.

Tijdens dit webinar zal Erdinc voorbeelden geven van succesvolle en actuele toepassingen van generatieve AI. Echter, generatieve AI brengt ook bepaalde uitdagingen en valkuilen met zich mee. Zo kan het bijvoorbeeld gevoelig zijn voor vooroordelen/ aannames, waardoor het verkeerde beslissingen kan nemen of discriminerende resultaten kan opleveren.

In het laatste deel van het webinar is er ruimte voor vragen en discussie over de ontwikkelingen en wat deze kunnen betekenen voor bibliotheken.

Erdinç Saçan is docent en onderzoeker bij Fontys Hogeschool ICT en daarnaast Practor bij ROC Tilburg. Hij is expert in educational technology, inclusieve artificiële intelligente en generatieve AI.

Saçan schrijft boeken, blogs en artikelen over actuele technologische ontwikkelingen en het onderwijs.

Het webinar vindt online plaats op 14 juni van 9.30-10.30 via Teams. Na inschrijving ontvang je de link voor deelname. 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Er zit een max aan het aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

De workshop vindt online plaats.