29
november
2022
dinsdag 29 november 2022 / 09:00 tot 16:30, 's-Hertogenbosch

Studiereis 'Ondernemerschap' - wordt verzet

 

Deze studiereis wordt verplaatst naar 2023. Heb je interesse? Meld je vast bij Lonneke Jans

 

Waar kun je je in 2023 op verheugen? Tijdens deze studiedag staan twee inspirerende organisaties op het programma; Werkwarenhuis en SPARK.
Het doel van deze dag is om inspiratie van buiten de sector op het vlak van Ondernemerschap te bieden in combinatie met een concrete vertaalslag hoe deze inspiratie toe te passen is in de eigen werkpraktijk.

Het Werkwarenhuis staat voor de kracht van design, kunst en communicatie inzetten voor een inclusieve wereld. Van ‘niets iets maken’ voor een duurzame waarde van tijdelijk gebruik. Er ontstaat een ‘gesammtkunstwerk’ i.s.m. ontwerpers, creatieve ondernemers, vaklui, onderwijs en maatschappelijke groepen.
Simone Kramer - mede-initiatiefnemer van het Werkwarenhuis: "In het Werkwarenhuis brengen we mensen en ideeën samen. Dat doen we vanuit learning by doing en creatief ondernemerschap. Een veelzijdige drempelloze plek waar mensen van elkaar leren en nieuwe dingen kunnen ontstaan."

SPARK Makers Zone is de moderne werkplaats voor innovatief vakmanschap in ‘s-Hertogenbosch. Ze bieden ruimte en techniek waardoor iedereen kan experimenteren, ontwikkelen en prototypen.Ze geloven dat innovatie de katalysator is van nieuwe ideeën waar sociaal en economisch potentieel uit groeit. Want technologische innovatie draagt bij aan ontwikkelend ondernemen. Daarom delen ze hun kennis, ondersteunen ze talenten en stellen ze high tech machines beschikbaar in goed geoutilleerde werkplaatsen.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor medewerkers, werkzaam in de Brabantse bibliotheeksector, die geïnteresseerd zijn in het thema ondernemerschap.

Wat brengt de dag?

Inspiratie en best practices van buiten de sector op het vlak van ondernemerschap met daarnaast een concrete vertaalslag hoe deze inspiratie toe te passen is in de eigen werkpraktijk.

Bijzonderheden

Al wandelend verplaats je je van de ene locatie naar de andere locatie. Dit zijn echter vrij korte wandelingen, al is het aanbevolen hierin wel rekening te houden met passend schoeisel. 

Foto Liam Read.

Locatie

Diverse locaties in 's-Hertogenbosch.

Meer weten?
Neem contact op met: