17
november
2020
dinsdag 17 november 2020 / 09:30 tot 13:00, ECI Cultuurfabriek in Roermond

Stamtafel XXL

Er is één plek waar je altijd welkom bent. Een plek waar je de verhalen en ervaringen hoort van vakgenoten. Waar je je eigen vragen en ervaringen kunt delen. En waar je met meer ervaringen, kennis en verhalen vandaan komt dan dat je kwam: de Stamtafel. Wees welkom aan de Stamtafel en praat mee. 

We organiserden in 2020 meerdere Stamtafels, met elk een eigen thema (zie hieronder de lijst). We hebben veel met elkaar besproken, van elkaar gehoord en belangrijke thema's opgehaald en behandeld. Wat staat er nog bovenaan de lijst? Wat is er gelukt? Wat nemen we mee naar volgend jaar? Tijdens de Stamtafel XXL komen we allemaal bij elkaar, vanuit alle disciplines, sectoren en interesses.

Doelgroep

Bij de Stamtafel is iedereen van de Limburgse bibliotheken welkom. Daarbij nodigen we in het bijzonder de specialisten van de Limburgse bibliotheeksector uit die zich met deze specifieke thema’s bezighouden binnen de bibliotheek. Ook jouw collega en je samenwerkingspartners zijn van harte welkom. Nodig ze uit en neem ze mee!  

Programma 

Volgt

Stamtafels 2020 

Kijk voor alle geplande Stamtafels op onze website.

Kom!

Meld je aan via onderstaand formulier. Neem je iemand mee? Vraag of die gene zich ook aanmeldt.

Meer informatie - tips

Heb je nu al vragen of goede tips? Neem contact op met Egid van Houtem.

Locatie

ECI Cultuurfabriek, ECI 13 in Roermond.

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Welke collega of samenwerkingspartner neem je mee? Zorg dat ze zich aanmelden!