29
juni
2023
donderdag 29 juni 2023 / 9:30 tot 11:30 , Online | Zoom

Stamtafel Voortgezet Onderwijs - 29 juni 2023

 

Doelgroep

Bij de Stamtafel is iedereen welkom. We nodigen in het bijzonder de educatiespecialisten en leesconsulenten vo uit van de Limburgse bibliotheken.

Programma

Samen met Derk Zijlker van Mockus gaan we het gesprek aan over jongeren, want zij hebben de toekomst. Toch?! Hoe zorg je ervoor dat jij de verbinding legt met deze generatie? En dat jouw communicatie aansluit bij de belevingswereld van jongeren? Daar deed Derk onderzoek naar. Hij sprak met experts van verschillende kunst- en cultuurinstellingen en liet Limburgse jongeren zelf aan het woord. 

De inzichten uit zijn onderzoek zijn gebundeld in een onderzoekspublicatie 'Dicht de kloof' met 10 kansen om jongeren meer in verbinding te brengen met kunst en cultuur. Maar deze inzichten bieden ook aanknopingspunten voor iedereen die jongeren als doelgroep graag beter wilt begrijpen. 

Tijdens onze online sessie geeft Derk tips en bespreekt deze kansen om hen te begrijpen en te bereiken. Derk heeft o.a. gewerkt bij Youngworks en kent als onderzoeker de wereld van de jongeren heel goed. Het tweede deel van onze online bijeenkomst zal bestaan uit kennisdeling.

Stamtafels 2023

Kijk voor alle geplande Stamtafels op onze website

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

Heb je nu al vragen of goede tips? Neem contact op met Mirjan Albers of Leanne Vroomen

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Online. De Zoom-link ontvang je enkele dagen vóór de stamtafel.