12
mei
2020
dinsdag 12 mei 2020 / 10:00 tot 11:30, Online/Digitaal

Stamtafel Taal & Gezondheid

Er is één plek waar je altijd welkom bent. Een plek waar je de verhalen en ervaringen hoort van vakgenoten. Waar je je eigen vragen en ervaringen kunt delen. En waar je met meer ervaringen, kennis en verhalen vandaan komt dan dat je kwam: de Stamtafel. Wees welkom aan de Stamtafel en praat mee. 

Cubiss Limburg nodigt je graag uit om samen aan de online Stamtafel Taal & Gezondheid in gesprek te gaan over laaggeletterdheid en gezondheidsvaardigheden.  

Inhoud

Je krijgt een goed onderbouwde toelichting over de relatie tussen laaggeletterdheid en gezondheidsvaardigheden, mooie praktijkvoorbeelden bij verschillende bibliotheken zoals bijvoorbeeld ‘Gezond eten hoeft niet veel te kosten’ en ‘Zin in Koken’, én de gelegenheid om samen vragen en ervaringen delen. De voorbereidingen zijn in volle gang, meer informatie volgt. Er wordt in ieder geval een bijdrage geleverd door:  

  • Evelyne Linssen, medewerker beleid en onderzoek bij GGD Zuid Limburg 
  • Kathelijne Bessems, docent en onderzoeker bij Universiteit Maastricht  
  • Simone Gerono, provinciaal JOGG coördinator bij Huis voor de Sport  
  • Carol Maas, hoofd Educatie bij Bibliotheek De Domijnen  
  • Linda Wings, educatiespecialist en Marja Henssen, beleidsmedewerker laaggeletterdheid en basisvaardigheden bij SCHUNCK Bibliotheek Heerlen  

Bedoeld voor

Iedereen is welkom, vanzelfsprekend ook je collega of samenwerkingspartner. Deze digitale bijeenkomst is speciaal bedoeld voor contactpersonen en specialisten basisvaardigheden en vve/po/vo en educatiespecialisten. Onderhoud ook in deze tijd je contacten dus nodig je samenwerkingspartner uit en laat hem/haar digitaal aansluiten!

Let op: Op 12 mei organiseren we twee verschillende Stamtafels: in de ochtend vindt de digitale Stamtafel Taal & Gezondheid plaats, in de middag vindt de digitale Stamtafel Taal & Gezin plaats. Je kunt je voor beide Stamtafels aanmelden via de aanmeldformulieren onder het agendabericht.

Jouw bijdrage

De Stamtafel wordt samengesteld met jouw bijdrage.  Wat heb jij te delen? Wat wil je bespreken? Of heb je vragen voor bovenstaande sprekers over gezondheid en laaggeletterdheid? Laat het ons weten via het inschrijfformulier!  

Aanmelden  

Meld je aan via onderstaand formulier. Vraag je iemand om digitaal aan te sluiten? Vraag hem/haar om zich ook aan te melden.

Vragen?

Stel ze aan Ivette Sprooten of Dorien Hodiamont.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Welke collega of samenwerkingspartner neem je mee? Zorg dat ze zich aanmelden!