22
juni
2020
maandag 22 juni 2020 / 09:30 tot 13:30, Online/Digitaal

Stamtafel Digitale Veiligheid

Er is één plek waar je altijd welkom bent. Een plek waar je de verhalen en ervaringen hoort van vakgenoten. Waar je je eigen vragen en ervaringen kunt delen. En waar je met meer ervaringen, kennis en verhalen vandaan komt dan dat je kwam: de Stamtafel. Wees welkom aan de Stamtafel en praat mee. 

Doelgroep

Bij de Stamtafel is iedereen welkom. Daarbij nodigen we in het bijzonder de contactpersonen in het kader van de AVG, medewerkers en specialisten die zich bezighouden met digitale veiligheid van de Limburgse bibliotheken uit. Vanzelfsprekend is ook jouw collega en zijn je samenwerkingspartners van harte welkom. Nodig ze uit, zorg dat ze zich aanmelden en laat ze deelnemen!

Programma 

In deze tijd van thuiswerken is digitale veiligheid nog belangrijker geworden. Op je werk ga je er van uit dat de veiligheid goed is geregeld. Maar hoe is deze thuis geregeld? Gelden dezelfde regels als je thuiswerkt of moet je op andere zaken letten? Bescherm je jezelf en je omgeving op een goede manier? Deze vragen behandelen we tijdens deze Stamtafel. Het exacte programma volgt nog.

Stamtafels 2020

Kijk voor alle geplande Stamtafels op onze website. 

Meer informatie

Meld je aan via onderstaand formulier. Onderhoud ook in deze tijd je contacten en nodig je samenwerkingspartner uit en laat hem ofhaar digitaal aansluiten! Vraag of zij/hij zich ook aanmeldt.

Heb je nu al vragen of goede tips? Neem contact op met Fried Maas.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Welke collega of samenwerkingspartner neem je mee? Zorg dat ze zich aanmelden!