24
november
2020
dinsdag 24 november 2020 / 11:00 tot 12:00, online

Spreekuur met Martijn van Wensveen (KB) over IBL-V en WorldCat

Heb je vragen over het IBL-V of over de nieuwe WorldCat-route? En wil je je ervaringen en wensen op dit gebied delen met collega-bibliotheken en de KB?

Martijn van Wensveen, functioneel beheerder IBL-V bij de KB, beantwoordt tijdens een online bijeenkomst vragen van Brabantse en Limburgse bibliotheken over IBL-V en WorldCat.
Ook hoort hij graag jullie ervaringen en verbeterwensen.

Aanleiding

Dit spreekuur is een gezamenlijk initiatief van Cubiss en de KB. Tijdens de afgelopen Stamtafel digitalisering was het IBL_V een van de LDI-thema’s die aan de orde kwamen.
Omdat het tijdens de Stamtafel niet mogelijk was alle vragen te bespreken, en er mogelijk meer vragen leven, organiseren we specifiek over dit onderwerp een bijeenkomst.

Doelgroep

Het spreekuur is vooral bedoeld voor de medewerkers van de Limburgse en Brabantse bibliotheken die zich met de IBL-diensten bezighouden.

Wanneer?

Dinsdag 24 november: van 11.00-12.00 uur
Donderdag 26 november: van 13.30-14.30 uur

Wij verzoeken je bij de aanmelding een keuze te maken uit één van de data.

Voorbereiding

Tijdens het spreekuur nemen we de vragen door uit de afgelopen Stamtafel digitalisering. Daarnaast horen we graag van jullie welke andere vragen er leven.
Als voorbereiding verzoeken wij je de vragen en bespreekpunten voor jezelf te noteren. Daarbij kun je denken aan de volgende onderverdeling:

  • Wat zijn je ervaringen met het IBL_V en welke vragen heb je?
  • Wat zijn je ervaringen met de nieuwe WorldCat-route en welke vragen heb je?
  • Heb je verbeterwensen? Zo ja welke?

Kosten

De kosten voor dit spreekuur worden vergoed vanuit de projecten.

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier. In de week voorafgaand aan het spreekuur ontvang je de link naar de online bijeenkomst.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement