26 april, 2016 - 14:30 tot 18:00
/ De Kennismakerij - Tilburg

Durf jij het aan?

Prissma GO InfoBattle Brabant: pubquiz voor informatiespecialisten

 

Laat je hersenen kraken

Op dinsdag 26 april organiseert Bieb Lab Brabant met Prissma de Prissma GO InfoBattle. Een speciaal soort trivia Pubquiz voor informatiemedewerkers en -specialisten in de breedste zin van het woord. De vragen gaan over verschillende onderwerpen uit het informatievakgebied, zoals social media, zoeken en vinden op internet, afbeeldingen van logo’s en Google Doodles. Ook algemene kennisvragen komen aan de orde. Kortom: het is een leuke manier om inhoudelijk bezig te zijn met je vak!

De InfoBattle is een spel waaraan je samen met collega’s deelneemt. We hopen dat vanuit elke bibliotheek minimaal 1 team deelneemt. Teams mogen uit maximaal vier deelnemers bestaan. Je kunt ook een gemengd team inschrijven, dat wil zeggen medewerkers van diverse bibliotheken. Je hebt gegarandeerd een leuke, inspirerende middag!

Eerst wat inspiratie

Voorafgaand aan de Prissma GO InfoBattle word je geïnspireerd door Martin Wolske, senior research scientist aan de Graduate School of Library and Information Science, Illinois. Hij verzorgt een lezing over o.a. innovatie in bibliotheken en de toekomstige rol van de bibliothecaris in bijvoorbeeld een community.

Wie wordt de beste van Brabant?

Naast eeuwige roem in Brabant winnen de teams die in de top-3 eindigen een prijs, beschikbaar gesteld door de sponsor GO Opleidingen. Daarnaast wordt het winnende team uitgenodigd om deel te nemen aan de landelijke finale, die plaats vindt op het KNVI-congres op 10 november 2016 in Nieuwegein. De winnaars van de landelijke finale ontvangen allemaal een Go Pro camera.

Programma dinsdag 26 april 2016

  • 14.30 uur          Inloop
  • 15.00 uur          Inspiratie door Martin Wolske
  • 16.00 uur          InfoBattle
  • 18.00 uur          Einde programma

Locatie

De Kennismakerij in de Spoorzone te Tilburg (Burgemeester Brokxlaan 8/79 via gebouw 88).

Kosten

€ 7,50 per persoon (lezing Martin Wolske + deelname InfoBattle).

Inschrijven

Heb je vragen, interesse om deel te nemen of wil je je meteen inschrijven? Mail dan de naam van je team en de teamleden (naam en e-mailadres) vóór 18 april 2016 naar Hans Klink.

 

Tot ziens in Tilburg!

 

Marja Heusschen – Bibliotheek Midden-Brabant
Hans Klink – Bieb Lab Brabant, Cubiss

logo-Info-Battle.png

Locatie

De Kennismakerij in de Spoorzone te Tilburg (Burgemeester Brokxlaan 8/79 via gebouw 88).

Meer weten?
Neem contact op met:

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.