17
november
2022
donderdag 17 november 2022 / 09:30 tot 11:00, Online

Online verdiepingssessie ‘Leiderschap in Lezen’

Cubiss-BiSC organiseert op 20 september een fysiek, interprovinciaal symposium voor de provincies Limburg, Noord-Brabant en Utrecht.  De thema’s die centraal staan zijn leiderschap en netwerken, de veranderende rol van de lees-mediaconsulent, zichtbaarheid van de bibliotheek bij partners en stakeholders en het werven en binden van medewerkers met de juiste skills. 

Bedoeld voor 

We richten ons op Educatiemanagers, hun partners en stakeholders en op HR-verantwoordelijken binnen de bibliotheken in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Utrecht. Met dit symposium willen we teammanagement en HR tools aanreiken waarmee ze hun team in staat kunnen stellen om haar veranderende rol in onze veranderende maatschappij zo goed mogelijk te vervullen. 

17 november en 8 december: online verdiepingssessies 

Na de aftrap op 20 september volgen er nog drie thematische online verdiepingssessie van één tot anderhalf uur en wel op 11 oktober, 17 november en 8 december tussen 09:30 – 11:00 uur. Drie verschillende thema’s passeren in deze verdiepingsmomenten de revue middels interessante sprekers. 

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de online verdiepingssessie van 17 november. 

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement