17
november
2022
donderdag 17 november 2022 / 9:30 tot 11:00 , Online

Online verdiepingssessie ‘Leiderschap in Lezen’

Cubiss en BiSC organiseren themabijeenkomsten rondom 'Leiderschap in Lezen'.

De fysieke aftrap vond in september plaats en tijdens de eerste verdiepingssessie is op 11 oktober hebben we stilgestaan bij de veranderende rol van de leesconsulent. Tijdens onze tweede online verdiepingsbijeenkomst op donderdag 17 november van 09.30 – 11.00 uur via Teams staan we stil bij de kunst van het aantrekken en boeien van (nieuwe) talenten voor het leesconsulentschap.

Verdiepingssessie

Wat maakt dat het vak van leesconsulent door de ogen van de medewerkers zo boeiend is?

Wat vinden (toekomstige) medewerkers belangrijk in het werk van de leesconsulent? En hoe zorgt de bibliotheek ervoor dat ze een zichtbare en aantrekkelijke werkgever is voor die nieuwe collega’s die de veranderende rol van leesconsulent nog meer zichtbaar kunnen maken?

We hebben twee inspirerende externe sprekers die met veel passie en kennis hun ervaringen op het gebied van werven met jullie delen.

De eerste spreker is Jay Plaat.
Jay heeft veel ervaring met werving- en selectieprojecten en het bedenken van wervende vacatures. Hij is op dat gebied dan ook echt een specialist. Hij werkt nu als bibliothecaris en programmamaker bij de NOBB.

Wie de tweede spreker is, maken we binnenkort bekend. 

Bedoeld voor

De verdiepingssessie wordt georganiseerd voor educatiemanagers en HR- verantwoordelijken die de ontwikkel- en veranderbehoefte van leesconsulenten faciliteren. Daardoor zijn medewerkers en teams nog beter in staat om het verschil te maken.

En verder…

Als vervolg op deze onlinesessie organiseren we tot slot op 8 december een afsluitende online sessie die vooral zal gaan over de wijze waarop het management en HR het best kan bijdragen aan de ontwikkeling van de leesconsulenten. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de online verdiepingssessie op donderdag 17 november. We zien je graag dan!

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Online