24
september
2019
dinsdag 24 september 2019 / 13:00, TextielMuseum Tilburg

Masterclass - Grip op de Toekomst

Hoe bereid je jouw leerlingen voor op de toekomst, terwijl je niet precies weet hoe die toekomst er uit ziet? Op deze vraag proberen we een antwoord te vinden tijdens de masterclass: Grip op de Toekomst. Future Designer Erica Bol vertelt onder andere aan de hand van vier snapshot-scenario’s welke ontwikkelingen op ons af komen en wat de mogelijke impact kan zijn op het onderwijs.

scenario 1.PNG              scenario 2.PNG

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagmiddag 24 september in het TextielMuseum in Tilburg. Een inspirerende plek waar het verleden en de toekomst samen komen. De masterclass is bedoeld voor Brabantse schoolleiders van zowel primair- als voortgezet onderwijs. De organisatie is in handen van Cubiss vanuit het provinciale project Vergroten Mediawijsheid.

Na afloop weet je welke ontwikkelingen eraan komen en wat de mogelijke impact kan zijn op het onderwijs. Ook leer je wat je nu al kunt doen om in te spelen op deze ontwikkelingen. Kortom, je krijgt meer grip op de toekomst.

Waarom toekomst denken belangrijk is voor het onderwijs? Erica Bol vertelt erover. 

Ben je erbij? Schrijf je dan snel in. Uiteraard mag je deze uitnodiging ook doorsturen naar collega’s.

Wil je meer informatie? Mail dan naar Ingrid de Jong via i.dejong@cubiss.nl 

Kosten

Deelname kost €49,50 euro ex btw.

scenario 3.PNG        scenario 4.PNG

Locatie

TextielMuseum
Goirkestraat 96
5046 GN Tilburg

In de omgeving van het museum is het vrij parkeren. Vanaf Tilburg CS loop je naar het TextielMuseum in ongeveer 15 minuten.

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Persoonsgegevens
Organisatie
Facturatiegegevens