19
augustus
2020
woensdag 19 augustus 2020 / 13:30 tot 17:00, Cubiss, Statenlaan 4 Tilburg

Tijdens de zomerperiode zijn de scholen dicht, maar de Summerschool Maakonderwijs is open! Leer alles over  de micro:bit, podcasting, programmeren, de vinylplotter, 3D printer of werken met een greenscreen. Deze zomer biedt de online workshop podcasten aan. In een middag maak je jezelf een thema eigen en leer je hoe je dit in kunt zetten tijdens een les of workshop voor kinderen of volwassenen.

Het fenomeen 'podcasten' bestaat inmiddels al een hele tijd, maar het lijkt alleen maar in populariteit te winnen de afgelopen tijd. Als je hier als bibliotheek of school iets mee wilt doen, wil je dat natuurlijk wel enigszins voorbereid doen. In deze Summerschool heb je een eerste kennismaking met de techniek en apparatuur en leer ook wat er allemaal in de voorbereiding nodig is. Je neemt tijdens deze middag ook al meteen stukjes podcast op die je daarna zelf weer kunt bewerken.

Wat haal je uit de workshop Podcasten?

  • Leer met podcastapparatuur werken
  • Leer een basis in monteren
  • Maak kennis met succesvolle voorbeelden
  • En doe een heleboel inspiratie op!

Wanneer

De Summerschool vindt plaats tijdens de zomerperiode. In totaal zijn er drie workshops. Je kan de workshops los van elkaar volgen. 

woensdag 19 augustus - workshop Podcasten 

Doelgroep

De Summerschool Maakonderwijs is voor bibliotheekprofessionals

Kosten

Kosten voor de Summerschool workshops zijn €25,00 per persoon per workshop (excl. btw). Alle workshops volgen? Dan betaal je in totaal €50,00 (excl. btw).


Meer weten over de Summerschool? Bekijk de sfeerimpressie van de Summerschool Maakonderwijs 2019 of neem contact op met Maxim van Someren via m.vansomeren@cubiss.nl.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met: