6
augustus
2020
donderdag 6 augustus 2020 / 13:30 tot 17:00, Cubiss, Statenlaan 4 Tilburg

Tijdens de zomerperiode zijn de scholen dicht, maar de Summerschool Maakonderwijs is open! Leer alles over  de micro:bit, podcasting, programmeren, de vinylplotter, 3D printer of werken met een greenscreen. Deze zomer biedt Cubiss 3 verschillende workshops aan. In een middag maak je jezelf een thema eigen en leer je hoe je dit in kunt zetten tijdens een les of workshop voor kinderen of volwassenen.

Met onze bewezen formule gaan we met z'n allen aan de slag met verschillende apparatuur. Kom met je eigen maakidee naar Cubiss toe en neem je resultaat ook gelijk mee naar huis. Zou je iets willen graveren? 3d printen? Bestickeren? Je bent vrij om te maken wat je wilt of om mee te gaan in het proces van een ander.

Wat haal je uit de workshop Cubiss Knutselt?

  • Leer met verschillende apparatuur werken, zoals 3d printer, naaimachine, lasersnijder of vinylplotter
  • Ontvang concrete (les)ideeën 
  • En doe een heleboel inspiratie op!

Wanneer

De Summerschool vindt plaats tijdens de zomerperiode. In totaal zijn er drie workshops. Je kan de workshops los van elkaar volgen. 

woensdag 15 juli - workshop Verdiep je DoJo!
donderdag 6 augustus - workshop Cubiss knutselt 
woensdag 19 augustus - workshop Podcasten 

Doelgroep

De Summerschool Maakonderwijs is voor bibliotheekprofessionals

Kosten

Kosten voor de Summerschool workshops zijn €25,00 per persoon per workshop (excl. btw). Alle workshops volgen? Dan betaal je in totaal €50,00 (excl. btw).


Meer weten over de Summerschool? Bekijk de sfeerimpressie van de Summerschool Maakonderwijs 2019 of neem contact op met Maxim van Someren via m.vansomeren@cubiss.nl.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Persoonsgegevens
Organisatie
Facturatiegegevens