8
november
2018
donderdag 8 november 2018 / 10:30 tot 18:00, Theater Agora Lelystad

Landelijke Dag Basisvaardigheden 2018

Op donderdag 8 november 2018 vindt de Landelijke Dag Basisvaardigheden plaats in Lelystad. Het thema van 2018 is Hoger Bereik.

Tijdens de Landelijke Dag Basisvaardigheden krijg je inzichten en handvatten om meer mensen te bereiken, en om richting te geven aan de stappen die de Bibliotheek moet zetten in de ontwikkeling van uitleencentrum naar maatschappelijke Bibliotheek.

We starten de dag met een prikkelend ochtendprogramma onder leiding van Sabine Uitslag. Met onder andere Job Cohen en documentairemaakster Sarah Sylbing reflecteren we met elkaar op actuele ontwikkelingen in de maatschappij en hoe die zich verhouden tot de maatschappelijke rol van de Bibliotheek. Ook praten wij je bij over de plannen voor 2019.

De middag sprankelt weer van de deze-mag-je-echt-niet-missen-sessies: lezingen, workshops en debatten over diverse thema's en doelgroepen. Van werk & inkomen en gezondheid tot ouderen en digitale vaardigheden, en de relatie tussen schulden en laaggeletterdheid. De deelsessies zijn zowel strategisch als praktisch en belichten de thematiek vanuit diverse invalshoeken: de doelgroep zelf, lokale partners in het sociaal domein, inhoud, marketing, organisatie et cetera.

Kortom, voor ieder wat wils!

  • Klik hier voor een overzicht van alle deelsessies.
  • Klik hier voor het blokkenschema van het programma.

Voor wie?

Consulenten basisvaardigheden, directeuren, landelijke partners/stakeholders en collega's marketing en jeugd.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. De kosten per persoon bedragen € 125,- (excl. 21% btw).

Dit congres wordt georganiseerd door KB, Bibliotheek en basisvaardigheden & SPN

Klik hier voor het verslag, foto's, film en presentaties van 2017

Locatie

Amersfoort

Meer weten?
Neem contact op met: