04
december
2023
maandag 04 december 2023 / 15:00 tot 16:30 , online

Online sessie kennisnetwerk basisvaardigheden Brabant 
4 december 2023

Namens de BNB stuur- en werkgroep basisvaardigheden nodigen we je uit voor de derde online sessie voor het kennisnetwerk basisvaardigheden op maandagmiddag 4 december 2023. 

Programma 

Ook in deze sessie bespreken we de verbinding tussen het IDO en het DigiTaalhuis. De centrale vraag van deze middag is: Hoe helpt het Ontwikkelplein meer mensen aan de slag met hun basisvaardigheden? In een interactieve sessie kijken we onder leiding van Kelly Oostlander naar good practices in het land. Wat zijn de do’s en dont’s en hoe verhouden initiatieven zich tot elkaar?
Er is alle ruimte om je vragen aan haar te stellen.

Bedoeld voor

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich in Brabant met basisvaardigheden bezighoudt, het gehele kennisnetwerk basisvaardigheden in Brabant wordt hiervoor uitgenodigd.   

Tijden en locatie 

Deze online sessie vindt plaats via Teams op maandag 4 december 2023 van 15:00 tot 16:30 uur.  

Aanmelden    

Ben je erbij? Meld je dan nu aan via het formulier onderop deze pagina. Je ontvangt de link in teams enkele dagen voor de bijeenkomst. 

Vragen?  

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van den Berg (y.vandenberg@cubiss.nl).  

 

Terugblik/meer informatie  

De werkgroep basisvaardigheden is ontstaan door het samenvoegen van de werkgroepen IDO en DigiTaalhuizen. De resultaten van de inspanningen van deze twee werkgroepen zijn verzameld. Alle tips, bevindingen en stappenplannen van deze en andere stuur- en werkgroepen vind je in het digitale magazine Samenwerking BNB actieagenda.   

Heb je al aangemeld voor de biebtobieb-groep Actieagenda Basisvaardigheden Brabant? Je vindt er achtergrondinformatie en alle bijeenkomsten.

Bekijk agenda-overzicht >>