2
april
2020
donderdag 2 april 2020 / 09:30 tot 12:30, Eindhoven

campagnevisueal Karavaan2020.png

Lees! Oproep tot een leesoffensief (primair onderwijs) 

Eind 2019 verschenen de rapporten Lees! Oproep tot een leesoffensief, PISA 2018 en de voorstellen van Curriculum.nu. In deze kenniskaravaan maken we een vertaalslag van deze rapporten naar de praktijk van de leesconsulent.

Een bijeenkomst voor lees(media)consulenten primair onderwijs. 

Verdere informatie volgt spoedig.

Meld je hieronder aan!

 

Overzicht bijeenkomsten 2020

Zie ook de andere Cubiss Kenniskaravaanbijeenkomsten 2020: 

De babyperiode is een periode die om speciale aandacht vraagt in het volgen en afstemmen op de (psychologische) behoefte van de baby. Dat maakt dat een baby-activiteit anders is dan een dreumes- of peutervoorleesactiviteit. 

Een goed geïnformeerde bibliotheek is in staat om hun onderwijspartners goed te adviseren. In deze kenniskaravaan maken we een vertaalslag van de rapporten Lees! Oproep tot een leesoffensief, PISA 2018 en de voorstellen van Curriculum.nu, naar de praktijk van de leesconsulent. Een bijeenkomst voor lees(media)consulenten voortgezet onderwijs.

Ouders hebben een grote invloed op de taal- en mediaontwikkeling van hun kind. Tijdens deze kenniskaravaan richten we ons op de gezinsaanpak van ouders en kinderen in de basisschoolleeftijd. Een bijeenkomst voor leesconsulenten, mediacoaches en consulenten basisvaardigheden.

Tot ziens bij de Cubiss Kenniskaravaan!

 

Locatie

Eindhoven (exacte locatie volgt spoedig)

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Maak hieronder je keuze