5
november
2020
donderdag 5 november 2020 / 09:30 tot 12:30, Breda

campagnevisueal Karavaan2020.png

Gezinsaanpak taal en media

Ouders hebben een grote invloed op de taal- en mediaontwikkeling van hun kind. Tijdens deze kenniskaravaan richten we ons op de gezinsaanpak van ouders en kinderen in de basisschoolleeftijd.

Een bijeenkomst voor leesconsulenten, mediacoaches en consulenten basisvaardigheden.

Voor deelnemers van Brabantse bibliotheken worden de kosten van de bijeenkomsten van de Kenniskaravaan vergoed vanuit de provinciale subsidie. Aan deelnemers van buiten Brabant vragen we een vergoeding van 49 euro. 

Verdere informatie volgt spoedig.

Meld je via onderstaand inschrijfformulier aan!

Overzicht bijeenkomsten 2020

Zie ook de andere Cubiss Kenniskaravaanbijeenkomsten 2020: 

Eind 2019 verschenen de rapporten Lees! Oproep tot een leesoffensief, PISA 2018 en de voorstellen van Curriculum.nu. In deze kenniskaravaan maken we een vertaalslag van deze rapporten naar de praktijk van de leesconsulent. Een bijeenkomst voor lees(media)consulenten primair onderwijs.  

Een goed geïnformeerde bibliotheek is in staat om hun onderwijspartners goed te adviseren. In deze kenniskaravaan maken we een vertaalslag van de rapporten Lees! Oproep tot een leesoffensief, PISA 2018 en de voorstellen van Curriculum.nu, naar de praktijk van de leesconsulent. Een bijeenkomst voor lees(media)consulenten voortgezet onderwijs.

Tot ziens bij de Cubiss Kenniskaravaan!

Locatie

Breda (exacte locatie volgt spoedig).

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Maak hieronder je keuze