19
maart
2020
donderdag 19 maart 2020 / 09:30 tot 12:30, Cubiss, Statenlaan 4, Tilburg

Kennisdelingsbijeenkomst Digitale Inclusie 

Cubiss organiseert op donderdagmorgen 19 maart een Kennisdelingsbijeenkomst Digitale inclusie in Tilburg.

Programma

In december heb je van de Koninklijke Bibliotheek een stappenplan ontvangen om het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) op te starten en om je digitale cursusaanbod te intensiveren.
De onderwerpen uit het stappenplan zijn de leidraad voor het programma van 19 maart. Je hoort wat landelijk is ontwikkeld en daarna krijg je de gelegenheid om samen met collega’s van andere bibliotheken na te denken over de lokale invulling.

Kopgroep-bibliotheken

Bianca de Bie (kartrekker digitale inclusie de Nieuwe Veste) en Mariet Heuts (kartrekker digitale inclusie Bibliotheek Midden-Brabant) delen hun ervaringen als kopgroep-bibliotheek en denken mee over hoe je e.e.a. het beste in jouw bibliotheek aan kunt pakken.

Voor wie?

De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor kartrekkers en managers frontoffice. Mocht het voor andere collega’s ook interessant zijn om aan te sluiten, dan kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Voorbereiding

Wil je ons ter voorbereiding uiterlijk 27 februari a.s. twee vragen sturen waar je met collega’s over wilt doorpraten? Je kunt dit doen via de aanmeldlink hieronder.

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats bij Cubiss in Tilburg en start om 09:30 uur. We eindigen om 12:30 uur met een gezamenlijke lunch.

Investering

De kosten voor de bijeenkomst worden gefinancierd vanuit het landelijke programma Digitale inclusie.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. 

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement