25
juni
2020
donderdag 25 juni 2020 / 09:30 tot 11:30, Online

Kennisdelingsbijeenkomst Digitale Inclusie 

Deze kennisdelingsbijeenkomst Digitale inclusie is verzet van donderdag 19 maart naar donderdag 25 juni. In navolging van de richtlijnen van het RIVM, hebben we er voor gekozen de bijeenkomst niet fysiek maar digitaal te organiseren.

Programma

De focus ligt op de ervaringen van de Brabantse kopgroep-bibliotheken.
Bianca de Bie (kartrekker digitale inclusie de Nieuwe Veste) en Mariet Heuts (kartrekker digitale inclusie Bibliotheek Midden-Brabant) delen hun ervaringen als kopgroep-bibliotheek en denken mee over hoe je e.e.a. het beste in jouw bibliotheek aan kunt pakken.
Verder gaan we graag in op de thema’s en vragen waar jouw bibliotheek in de praktijk tegenaan loopt.

09.00 uur Digitale inloop
09:30 uur Start van de bijeenkomst
11:30 uur Afsluiting van de bijeenkomst

Voor wie?

De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor kartrekkers Digitale inclusie en managers frontoffice, maar is interessant voor iedereen die zich binnen de Brabantse en Utrechtse bibliotheken bezighoudt met het traject Digitale inclusie.

Aanmelden

Meld je aan voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier. Ook als je je al aangemeld had voor de bijeenkomst op 19 maart, verzoeken we je vriendelijk om je opnieuw aan te melden.

Voorbereiding

Wil je ons ter voorbereiding twee vragen sturen waar je binnen jouw bibliotheek tegenaan loopt? Je kunt dit doen via de aanmeldlink hieronder. Mocht je al vragen hebben aangeleverd voor de bijeenkomst van19 maart, geef dit dan aan als je je (opnieuw) aanmeldt. Je kunt uiteraard ook nieuwe vragen aan ons doorgeven.

De mail met aanvullende informatie over programma en hoe je de bijeenkomst digitaal kunt bijwonen volgt op een later moment. 

Meer weten?

Lees de verzamelpagina rondom digitale conclusie.

Locatie

Deze bijeenkomst vindt online plaats.

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement