8
januari
2020
woensdag 8 januari 2020 / 14:30 tot 17:00, Roermond

Inspiratiesessie creatief schrijven

Cubiss organiseert een cursus creatief schrijven die in het voorjaar 2020 gegeven zal worden. Om je een goed beeld van de inhoud van de cursus creatief schrijven te geven, organiseren we een inspiratiesessie. Deze inspiratiesessie creatief schrijven vindt plaats op woensdag 8  januari 2020 van 14.30  - 17.00 uur in Roermond.

Meld je nu aan voor de inspiratiesessie via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 19 december. Bij onvoldoende deelname gaat de sessie niet door.

Deelname aan deze inspiratiesessie is gratis. Je mag ook naar de inspiratiesessie komen zonder aan de cursus deel te nemen. En je kunt ook aan de cursus deelnemen zonder de inspiratiesessie bij te wonen.  Als je je aanmeldt, gaan we uit van je komst. Graag tot dan!

Cursus creatief schrijven
De cursus creatief schrijven geeft je kennis en tools om creatief schrijven (verder) te introduceren op jouw scholen.  De cursus is bedoeld voor leescoördinatoren/leerkrachten basisonderwijs én leesconsulenten po van bibliotheken. De opzet van duo's (school – bibliotheek) biedt de meeste meerwaarde. 
Het gaat om 4 sessies van 2,5 uur op de volgende dagen:

Bijeenkomst 1: wo 12 februari 2020
Bijeenkomst 2: wo 11 maart 2020
Bijeenkomst 3: wo 8 april 2020
Bijeenkomst 4: wo 27 mei 2020

Je kunt je al aanmelden voor de cursus creatief schrijven, klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de cursus.
Deze cursus is ontwikkeld door De Schoolschrijver, i.s.m. Mariet Lems en in opdracht van Stichting Lezen. 

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement