01
december
2020
dinsdag 01 december 2020 / 9:30 tot 11:30 , Online bijeenkomst

Het abonnement van de toekomst

Cubiss en BiSC organiseren op 1 december een online sessie over toekomstbestendige abonnementsvormen waarmee je nieuwe doelgroepen bereikt. BiSC is al volop bezig met de invulling en uitrol van deze alternatieve lidmaatschapsvormen. Dit doen zij in samenwerking met de Utrechtse bibliotheken. Zo gaat bibliotheek Eemland binnenkort van start met een pilot.

In juni organiseerden we al een sessie over dit onderwerp. Nu gaan we nog dieper op het onderwerp in en nemen onze sprekers je mee in hun ervaringen en resultaten.

Voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor managers, controllers/financiële medewerkers, medewerkers afdeling Marketing & Communicatie en directeuren. Heb jij collega’s voor wie deze sessie ook waardevol is? Stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Wanneer?

Dinsdag 1 december van 09.30 tot 11.30 uur.

Programma

Stefan de Bruin, Senior adviseur Innovatie bij BiSC, vertelt over de ontwikkelingen in Utrecht. Hier zijn ze al volop met dit onderwerp bezig. Joris Haanstra, Manager Publieksdienstverlening bij bibliotheek Eemland, vertelt over hun pilot. En er komt een spreker van buiten de bibliotheekbranche voor nog meer inspiratie.    

Aanmelden

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten. 

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Online