14
maart
2019
donderdag 14 maart 2019 / 10:00 tot 13:00, Utrecht

Haal meer uit de Monitor BoekStart

Landelijke bijeenkomst

Kunst van Lezen en het kernteam BoekStart organiseren voor monitorcoördinatoren, voorleesconsulenten, BoekStartcoördinatoren en/of provinciaal coördinatoren van bibliotheken een bijeenkomst rond het werken met de Monitor BoekStart in de kinderopvang. De bijeenkomst is op 14 maart 2019 in Utrecht.

Wat levert deze bijeenkomst je op?

Het programma biedt naast praktische informatie over het opstarten van de Monitor, het bespreken van de resultaten en ruimte voor interactie, ook inspiratie door een aansprekend praktijkvoorbeeld. Tijdens de lunch en koffie/thee pauzes is er ruimte om te netwerken.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor monitorcoördinatoren, voorleesconsulenten, BoekStartcoördinatoren en/of provinciaal coördinatoren van bibliotheken die dit jaar voor het eerst meedoen of de Monitor al eerder hebben ingevuld.

Praktische informatie

Datum: 14 maart 2019
Tijd: 10.00 – 13.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK), Domplein 4 - 3512 JC Utrecht
 

Programma

  • 09.30 Inloop met koffie
  • 10.00 Monitor BoekStart in de kinderopvang, informatie over het starten en de mogelijkheden die de nieuwe metingsperiode bieden.
  • 10.30 Kees Broekhof over: hoe gebruik je de uitkomsten van vorig jaar voor een aanpak dit jaar, welke accenten leg je en welke aanbevelingen zijn er voor bibliotheek en kinderopvang.
  • 11.15 Koffiepauze
  • 11.45 Praktijkvoorbeeld Bibliotheek Z.O.U.T. - Liesbeth Versteeg laat zien hoe zij de uitkomsten van de Monitor inzet om effectief samen te werken met de kinderopvang.
  • 12.25 Afsluiting
  • 12.30 Lunch

 
Er is plaats voor max. 50 deelnemers. De plaatsing is op volgorde van aanmelding.

Aanmelden

Aanmelden kan hier, tot uiterlijk 22 februari.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Vragen? Mail naar info@boekstartpro.nl

Locatie

Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK), Domplein 4 - 3512 JC Utrecht

Meer weten?
Neem contact op met: