13
september
2024
vrijdag 13 september 2024 / 10:00 tot 12:00 , Cubiss, Tilburg

Getting up to Speed (GUTS) - Oplossingsgericht werken in jouw nieuwe baan 

Je bent net begonnen aan een nieuwe baan bij de Bibliotheek, vol frisse ideeën en veel energie. Hoe kom je het beste "up to speed" in een nieuwe werkomgeving? Kom sparren en maak een kickstart via een vijftal werksessies! 

Samen met een groepje GUTS-ers ga je op een praktische manier aan de slag om een sterke start te maken. We helpen je om jouw doelen helder te krijgen en ze te bereiken, door vragen, feedback en tips. Dat doen we via de methode "oplossingsgericht werken", een toegankelijke en snelle aanpak die toepasbaar is in elk werkveld en op elk niveau. Daarnaast verkennen we jouw persoonlijke drijfveren, en hoe je deze kunt inzetten om je doelen te behalen.  

Voor wie 

Ben je net begonnen met je nieuwe klus of baan bij de Bibliotheek? Wil je goed van start gaan en ook eens buiten de deur van je organisatie sparren en zo gelijk je netwerk vergroten? Meld je dan aan bij de 'getting up to speed'-sessies.  

Programma

Je geeft je op voor een serie van vijf sessies van 2 uur. We ontmoeten elkaar tweewekelijks in Tilburg. Deze data zijn beschikbaar: 

GUTS 1 deze groep start september 2024:  

  • Vrijdag 13 september, vrijdag 27 september, vrijdag 11 oktober, vrijdag 25 oktober, vrijdag 8 november, telkens van 10.00 - 12.00 uur. Aanmelden voor deze groep kan via onderstaand aanmeldformulier.
  • Donderdag 17 oktober, donderdag 31 oktober, donderdag 14 november, donderdag 28 november, donderdag 12 december, telkens van 14.00 - 16.00 uur. Meld je hier aan voor de groep GUTS 2 in oktober.

Een week voorafgaand aan de eerste werksessie maak je online een drijfverenanalyse, waarop je een persoonlijke terugkoppeling krijgt. De inzichten in jouw drijfveren ga je toepassen en uitbreiden tijdens de werksessies.  

Praktische informatie 

De kosten zijn € 875,- euro excl. btw per persoon. Heb je al een recente drijfveren-analyse gedaan, dan krijg je korting op dit bedrag. Annuleren kan kosteloos tot vier weken vooraf; daarna is dit niet meer mogelijk, maar je mag je uiteraard wel laten vervangen door iemand anders.  

Vanwege het interactieve karakter is er beperkt plek; is het vol dan plaatsen we je op de wachtlijst. Je krijgt hierover bericht. 

Ben je net begonnen in de bibliotheekbranche, dan kun je je aanvullend ook opgeven voor het tweedaagse onboardingsprogramma: de bibliotheekbranche van A tot Z, waarbij je meegenomen wordt in alle ins en outs. Van het ontstaan van de bibliotheken tot de ontwikkelingen richting de toekomst. Meer info vind je hier. 

Met jouw team aan de slag? Deze werksessies kunnen ook incompany worden gegeven in diverse varianten. Neem contact op voor de mogelijkheden.  

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Cubiss, Statenlaan 4, Tilburg