13
juni
2017
dinsdag 13 juni 2017 / 11:00 tot woensdag 14 juni 2017 / 00:00,

Ontdek wat maakonderwijs je brengt!

Op de arbeidsmarkt ontstaat een steeds grotere roep naar jonge uitvinders met 21e eeuwse vaardigheden. Dat zijn onder andere vaardigheden op ict-gebied, maar ook ‘goed kunnen samenwerken’, ‘sterk zijn in communiceren’ en ‘creatief en oplossingsgericht kunnen denken’. Wie aan de slag gaat met Maakonderwijs, werkt met kinderen gericht aan deze vaardigheden en bereidt kinderen daarmee goed voor op de toekomst.

Inhoud

In de e-learning krijg je uitleg over Maakonderwijs in het algemeen, en krijg je in diverse lessen uitleg over het aspect Maken, Programmeren en inzet van Media.De training is zo opgezet dat je zelf je (studie)tijd bepaalt en studeert waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Op deze manier kun je op een makkelijke manier je kennis vergroten of aanscherpen rondom het thema Maakonderwijs. Een les neemt ongeveer 2 uur tijd van je in beslag.
De e-learning start op dinsdag 13 juni 2017. Je ontvangt op deze dag een mail met de inloggegevens. De inschrijfperiode van deze online cursus sluit op 11 juni 2017.

Voor wie

De training is gericht op docenten, bibliotheekprofessionals en ouders. En is zeker ook toegankelijk voor anderen die meer willen weten over maakonderwijs!

Aanmelden

Al aangemeld? Hardstikke goed! Morgen kun je van start. Het aanmeldformulier is inmiddels gesloten.
 

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.