13
december
2018
donderdag 13 december 2018 / 20:00 tot 22:00, Tramkade, Den Bosch

Saamhorigheid.

Een term die je niet al te vaak meer hoort. Al is de behoefte aan saamhorigheid van alle tijden. En van alle seizoenen, maar in het bijzonder van de wintermaanden. Nu de dagen korter worden, de temperatuur wat meer richting het vriespunt beweegt en de eerste advertenties van kerstboomverkopers verschenen zijn, wakkert onze behoefte aan saamhorigheid extra aan. Maar...

Is de kerstboom nu de ultieme mascotte van saamhorigheid? Deel je prikkelende verhalen met een kerstboom als decor? Daagt de kerstboom uit om innovatief en vernieuwend te zijn? DURF! vindt van niet. Daarom..

Vergeet de kerstboom en verwelkom de cactus! De cactus als symbool van saamhorigheid. Niet knus, niet kneuterig, maar prikkelend samenzijn. Een samenzijn met gelijkgestemden die je op nieuwe gedachten brengen, je visie en meningen in twijfel durven te trekken, je uitdagen om buiten de kaders te denken en inspirerend en vernieuwend zijn. Zo'n samenzijn is deze Meet-up.

We nodigen je van harte uit voor de DURF! Meetup Saamhorigheid op donderdag 13 december. Waar je onder het genot van een borrel, prikkelend gezelschap en goede verhalen even echt saamhorig bent met gelijkgestemden in de branche. Zo'n prikkelend samenzijn, waardoor je geïnspireerd de kerst tegemoet treedt. 

Programma

 • 19.45 uur – Ontvangst
 • 20.00 uur – Welkom DURF!   
 • 20.15 uur – Saamhorig door verbazing te wekken - Piet van Beurden - Lecturer bij Fontys Academy for Creative Industries
  Een complimentenmuur inzetten tijdens een verjaardag, fortune cookies uitdelen onder collega's, een betekenisvolle speurtocht voor studenten, boeken waar juist wel in mag worden geschreven. Dat zijn slechts een aantal initiatieven van Piet. De gemene deler hierin is dat het allemaal bijdraagt aan een gevoel van saamhorigheid door een betekenisvolle ervaring te creëren. Een enthousiast verhaal vol originele praktijkvoorbeelden en invalshoeken om verbazing te wekken en bij te dragen aan saamhorigheid.
 • 21.00 uur – Verbazing opwekken - Piet van Beurden en Evie Schurmann
  Goede voorbeelden zijn er om zelf toe te passen. Daarom gaan we onder bezielende leiding van Piet van Beurden en Evie Schurmann aan de slag met een aantal werkvormen, zodat jij de volgende werkdag barstensvol ideeën zit om zelf verbazing op te wekken onder collega's, bezoekers of klanten.
 • 21.30 uur – Borrelen
  Na het opwekken van verbazing is het nu tijd om alle inzichten en invalshoeken te laten indalen onder het genot van een drankje.  En nee, niet rond de kerstboom, maar rond de cactus!
 • 22.00 uur – Einde Meet-up

Zien we je 13 december? En neem je saamhorig een collega of netwerkcontact mee? Tot dan!

Locatie

Werkwarenhuis|
Tramkade 20-28
5211VB 's-Hertogenbosch

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement