4
oktober
2018
donderdag 4 oktober 2018 / 08:00 tot 10:00, Breda

DURF! ziet je graag..

… tijdens de DURF! Meet-up ‘Kwetsbaarheid’ op donderdagochtend 4 oktober 

We ontvangen je graag om 07.45 uur bij Futuredome Events in Breda. Futuredome Events is gevestigd op de locatie van het voormalige gevangenisterrein van Breda bekend als De Koepel. Een DURF! Meet-up op een erg bijzondere locatie dus! Naast een ontbijt trakteren we je weer op een ochtend vol nieuwe inzichten en prikkelende verhalen.

Hoe kwetsbaar ben jij in jouw job? En hoe kwetsbaar is jouw functie?

Agressie op de werkvloer van bezoekers. Technologische ontwikkelingen als robots, machine learning en kunstmatige intelligentie. Of hoge werkdruk en reorganisaties. Een burn-out oplopen. Kwetsbaarheid in relatie tot jouw werk kent vele gezichten. Hoe kun je dan minder kwetsbaar zijn? Hoe kun je je kwetsbaarheid inzetten als kracht? Wat heb je nodig om de impact van grote veranderingen soepel op te vangen?

Programma

07.45 uur – Ontvangst
08.00 uur – Welkom DURF!
08.15 uur – Verhalen uit De Koepel

Een voormalig gevangenisbewaarder van De Koepel neemt je mee in de historie van het gevangenisterrein en vertelt over werken met gedetineerden, gevaarlijke situaties en hoe hij hiermee omging.
08.30 uur – Ontwikkelingen en impact op het maatschappelijke veld. Maurits Kreijveld – Futuroloog en strategisch adviseur. 
Maurits legt de impact bloot van ontwikkelingen als de digitalisering, robotisering en de platformeconomie op beroepen in het maatschappelijke veld. Maurits Kreijveld is futuroloog en strategisch adviseur en expert op het gebied van platformeconomie, digitalisering, innovatie en co-creatie. Maurits signaleert nieuwe ontwikkelingen en maakt deze zichtbaar, voorstelbaar en begrijpelijk middels inspirerende toekomstbeelden.
09.30 uur – Dialoog
Nadat Maurits de impact van de ontwikkelingen besproken heeft, gaan we met elkaar de dialoog aan over hoe we de impact van deze ontwikkelingen kunnen opvangen en kunnen benutten om sterker te staan als beroepsgroep en als professional.
10.00 uur – Einde Meet-up

Praktisch

Wanneer: Donderdag 4 oktober van 08.00 - 10.00 uur.
Waar: Futuredome Events, Nassausingel 26, 4811 DG in Breda Parkeren: Bezoekers per auto kunnen betaald parkeren vlakbij de ingang van Futuredome Events. Navigeer hiervoor op ‘Nassausingel 26 in Breda’ en vindt een parkeerplek vlakbij de ingang.
Kosten: De DURF! Meet-up is gratis toegankelijk. Meld je uiterlijk 1 oktober aan via onderstaand formulier.

Locatie

Futuredome Events, Nassausingel 26, 4811 DG in Breda

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.