26
september
2019
donderdag 26 september 2019 / 19:45 tot 22:00, Cube design museum, Museumplein 2, 6461 MA Kerkrade

DURF! nodigt je uit..

… voor de DURF! Meet-up met het thema 'Impact'.

Deze Meet-up organiseren we zowel in Brabant (Eindhoven) als in Limburg (Kerkrade).

Save the date: donderdagavond 26 september in Kerkrade

Impact.  Vaak wordt deze term terecht en zinvol gebruikt, soms ook hol en betekenisloos. Want naast de relevantie van impact, is het eveneens een modewoord en een containerbegrip. Effect, invloed, werking, gevolg, maatschappelijke meerwaarde of resultaat; wat is impact nu écht? Hoe realiseer je impact? En wat kan jij ermee in je dagelijkse werkpraktijk? Tijdens deze Meet-up nemen we je aan de hand van gastsprekers mee in impact thinking. 

Programma
19.45 uur –
Ontvangst
20.00 uur – Welkom DURF!   
20.15 uur –
Impact thinking - Vincent Belgraver - Sinzer
Sinzer helpt bedrijven, goede doelen, investeerders en fondsen om strategieën te ontwikkelen waarmee zij hun maatschappelijke impact kunnen meten, rapporteren en verbeteren. Vincent Belgraver neemt je mee in wat impact nu werkelijk is, waarom het zo belangrijk en actueel is en wat je er in de dagelijkse werkpraktijk mee kan.
20.45 uur – Fairchain koffie: koffie als verbinder in een sociaal netwerk van mensen - Perry van Gils - Sococo
Echt impact maken door het opzetten van een eerlijke duurzame koffieketen met sociale impact waarin alle partners gelijk zijn. Alleen op basis van gelijkwaardigheid is het mogelijk om een duurzaam sociaal businessmodel op te zetten waarin alle schakels de ruimte hebben om te creëren en te innoveren. Het streven naar winstmaximalisatie binnen een van de schakels gaat altijd ten koste van andere schakels in de keten. Met Sococo, The Social Coffee Collective, toont Perry aan dat het werken als een sociaal collectief met alle partners in de keten bijdraagt aan een duurzaam en sociaal product. Perry neemt je mee in het ontstaan, en de ontwikkelingen van, Sococo en vertelt meer over hoe je impact kan creëren door de juiste verbindingen te leggen. 
21.15 uur – Aan de slag - Lonneke Jans en Eline Somers - Cubiss
Inspiratie krijgt pas echt betekenis als je er iets mee doet. Daarom ga je onder bevlogen leiding van Lonneke Jans en Eline Somers aan de slag met de Theory of Change, zodat je meteen ervaring opdoet met impact thinking.
22.00 uur – Einde Meet-up

Praktisch
Limburg:

Wanneer: Donderdag 26 september, 19.45 – 22.00 uur
Waar: Cube design museum, Museumplein 2, 6461 MA Kerkrade
Bereikbaarheid: Meer informatie over de bereikbaarheid vind je via deze link.
 
De DURF Meet-up is gratis toegankelijk. Meld je uiterlijk 24 september a.s. aan via onderstaande inschrijfformulier. 

Wil je liever het programma in Brabant bijwonen? Klik dan hier

Locatie

Cube design museum, Museumplein 2, 6461 MA Kerkrade

Inschrijven voor dit evenement