24
september
2020
donderdag 24 september 2020 / 15:30 tot 17:00, Vught en digitaal

DURF! nodigt je uit...
… voor de DURF! Meet-up met het thema ‘Bezinning’.

In deze turbulente tijden is een moment van bezinning op zijn plaats. Veerkracht en het vinden van balans zijn essentieel om mentaal fit te blijven. Afstand en nabijheid zijn zelden zo actueel geweest en de onzekerheid zelden zo voelbaar. Tijdens deze DURF! Meet-up behandelen we deze thema's met behulp van twee inspirerende gastsprekers. Je kan zowel fysiek als online aan deze Meet-up deelnemen.

Programma

15.15 uur – Ontvangst / Check-in
15.30 uur – Welkom en opening DURF! Meet-up   
15.45 uur – Stine Jensen & Simone Lips
In een dynamische presentatie nemen Stine en Simone je mee in het thema bezinning. Dat doen ze zowel beschouwend als hands-on. Zo vertellen ze over de taal van bezinning, veerkracht & balans en afstand & nabijheid, maar zetten ze ook mindfulness en meditatie oefeningen in om bij te dragen aan jouw mentale fitheid. 

Stine Jensen
Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep HUMAN. Stine schreef diverse boeken, waaronder het in 2015 gepubliceerde boek Go East. Een filosoof reist door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit, dat genomineerd werd voor beste spirituele boek van 2015. Stine is ook maker van het televisieprogramma: 'Dus ik ben' (HUMAN) gebaseerd op de gelijknamige bestseller en schrijft kinderboeken. In 2015 werd haar kinderboek Lieve Stine, weet jij het? bekroond met de zilveren griffel.

Simone Lips
Simone heeft ruim 15 jaar gewerkt als arbeid- en organisatie psychologe. Tijdens een stressvolle periode kwam ze in aanraking met mindfulness en was direct verkocht. Nadat ze er zelf de vruchten van had geplukt heeft ze hierin een opleiding gevolgd. Inmiddels werkt ze al 9 jaar fulltime als mindfulness trainer en coach binnen organisaties. Soms denken mensen dat mindfulness zweverig is maar dat is absoluut niet zo. Simone staat voor een praktische ‘met beide benen op de grond’-benadering en voor helderheid, rust en plezier.

17.00 uur – Einde Meet-up en (digitale) borrel

Praktisch

Wanneer? Donderdag 24 september, 15.30 – 17.00 uur
Waar? Je kunt deze Meet-up zowel online als fysiek bijwonen. 
Fysiek: Kloosterhotel ZIN in Vught. Meer informatie volgt als je je hebt aangemeld. Uiteraard nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen in acht om iedereen op veilige afstand de Meet-up te kunnen laten volgen. Als er ontwikkelingen zijn waardoor fysieke bijeenkomsten niet geadviseerd worden, wordt de Meet-up uiteraard compleet online verzorgd. 
Online: Te volgen vanaf een plek naar keuze. Meer informatie en technische/praktische zaken volgen. 
Kosten? De Meet-up is vrij toegankelijk voor deelnemers. Kosten worden namelijk vergoed vanuit het project Bieb Lab Brabant van Cubiss.

Meld je uiterlijk 22 september a.s. aan via het onderstaande formulier.

Zien we jou donderdagmiddag 24 september a.s.?

Aanmelden om fysiek deel te nemen aan de DURF! Meet-up is helaas niet meer mogelijk. Omdat we 1,5 meter afstand willen bewaken tussen de deelnemers is de ruimte helaas vol. Aanmelden om de Meet-up digitaal te volgen is vanzelfsprekend nog wel mogelijk. 

Locatie

Kloosterhotel ZIN in Vught en digitaal 

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

 
1 Begin 2 Voltooid