6 juli, 2017 - 19:45 tot 22:00
/ RUW, 's-Hertogenbosch

DURF! nodigt je uit..

… voor de DURF! Meet-up met het thema 'Gelijkwaardigheid aan de macht'.

 

We ontvangen je graag om 19:45 uur bij RUW in Den Bosch, waar je weer een interessant en prikkelend programma mag verwachten. Ditmaal vanuit het thema ‘Gelijkwaardigheid aan de macht'.

DURF! geeft je alle macht…

Tijdens deze Meet-up nemen we je mee in de wereld van gelijkwaardig organiseren. Waar nieuwe, eigentijdse organisatievormen ontstaan, de macht bij de teams en medewerkers ligt, een balans aanwezig is tussen autonomie en deadlines en tussen verantwoordelijkheid en vrijheid. 

Programma

  • 19:45 uur – Ontvangst
  • 20:00 uur – Welkom DURF! en RUW   
  • 20:15 uur – Intensieve Menshouderij - Jaap Peters - DeLimes

Volgens Jaap Peters zijn onze organisaties in verbluffend tempo aan het veranderen in Intensieve Menshouderijen. De term zegt precies wat hij ermee bedoelt: plekken waar anonieme modellen en procedures heersen en de mens er niet meer toe doet. Dit heeft tot gevolg dat het niet meer gaat om vakmanschap, maar over managen. Niet langer geldt dat wie het weet het mag zeggen, maar wie de macht heeft. De vakmensen raken willoos overgeleverd aan praktijken van opknippen, beheersen en voorspellen. De rationaliteit is doorgeslagen en de kwaliteit is daarin opgelost. Bezieling heeft plaatsgemaakt voor geld. Volgens Jaap is er wel degelijk een alternatief voor het omgaan met de toenemende complexiteit in de wereld. Zolang er nog mensen zijn die een vak verstaan, is het nog niet te laat. Tijdens zijn lezing deelt Jaap zijn zorg op een humoristische manier.

  • 20:45 uur – Op reis langs de meest inspirerende organisaties - Freek-Jan Ronner - Corporate Rebel

Na een aantal frustrerende jaren in de corporate wereld besloten Joost, Pim en Freek hun goedbetaalde banen op te zeggen en gingen ze op zoek naar het ultieme recept voor gemotiveerde medewerkers en florerende organisaties. Als Corporate Rebels reizen ze de wereld over met een bucketlist voor gesprekken met hun bedrijfshelden en om een kijkje te nemen in de keuken van 's werelds meest progressieve organisaties. Inmiddels hebben ze wereldwijd meer dan 60 van zulke pioniers bezocht.
Freek-Jan neemt je mee op reis langs deze inspirerende voorbeelden op weg van regels en controle naar vrijheid en vertrouwen, van centrale naar gedecentraliseerde besluiten en van hiërarchie en piramides naar netwerken van teams.

  • 21:15 uur –Professioneel rebelleren - Melissa Marijnen - Professional Rebel

Bedrijven moeten ruimte creëren voor andersdenkenden om in deze tijd van snelle veranderingen mee te kunnen komen. Dat is de overtuiging van Melissa Marijnen, oprichter van Professional Rebel. Vanuit Professional Rebel helpen ze medewerkers binnen grote organisaties zichzelf uit te dagen en de organisatie te laten groeien.
Melissa zal je voorzien van inzichten en praktische tips hoe jij binnen jouw organisatie professioneel kan rebelleren, jezelf kan blijven uitdagen en kan bijdragen aan vernieuwing.

  • 21.45 uur – Afsluitende borrel

Praktisch

De DURF! Meet-up is gratis toegankelijk. Meld je uiterlijk 30 juni as. aan via onderstaand formulier.

Adres: RUW Den Bosch, Kapel Gasthuiskwartier, Burgemeester Loeffplein 70 B/C, 5211 RX Den Bosch. Klik hier voor een routebeschrijving.

Parkeren: Bezoekers per auto kunnen parkeren in de parkeergarage Q-park Arena aan de Arena 119 in Den Bosch. Meer informatie over Q-Park Arena vind je hier.

Zien we jou donderdagavond 6 juli?

 

Locatie

RUW Den Bosch, Burgemeester Loeffplein 70B/C in ‘s-Hertogenbosch

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.