5
oktober
2020
maandag 5 oktober 2020 / 15:00 tot 17:00, Digitaal

Digitale Update Basisvaardigheden

Op maandag 5 oktober van 15:00 tot 17:00 praat de KB jou en je collega’s graag digitaal bij over het programma Bibliotheek en basisvaardigheden. Over de tijd die achter ons ligt en over de plannen voor volgend jaar. Met inspirerende sprekers en verrassende tussendoortjes. De presentatie ligt in handen van Hadassah de Boer.

Programma

  • Een interview met Eric van der Burg, bestuursvoorzitter Sociaal Werk Nederland, over het belang en de urgentie van ondersteuning voor diverse kwetsbare groepen.
  • KB en SPN vertellen over de plannen en activiteiten voor komend jaar m.b.t. onder andere laaggeletterdheid en digitale inclusie.
  • Bibliotheek Katwijk en Venlo delen hun ervaringen over hun relatie met de gemeente. Hoe spelen zij het politieke spel, welke hobbels komen ze tegen en hoe maken ze de waarde van de bibliotheek inzichtelijk?
  • Directeur Stedelijk Museum Schiedam en toekomstig directeur bibliotheek Utrecht, Deirdre Carasso, deelt in een minicollege haar ervaringen over hoe je bijzondere doelgroepen bereikt en aan jouw organisatie verbindt.

Kijk samen met je collega’s!
Dit programma kun je natuurlijk alleen volgen. Nóg leuker is om samen met je collega’s de uitzending op een groter scherm te bekijken. Dan kunnen jullie met elkaar napraten over het programma en over hoe je de plannen in jullie bibliotheek vorm kunt geven.

Meld je hier aan.

Locatie

Digitaal

Meer weten?
Neem contact op met: