03
oktober
2022
maandag 03 oktober 2022 / 13:00 tot 16:30 , Utrecht

De community librarian als instruMENS

We mogen weer! Na een aantal fijne online bijeenkomsten, vinden we het weer tijd om alle collega’s die zich actief bezig houden met het werken met community’s in de Bibliotheek in het echt samen te brengen voor een middag vol inspiratie.

Thema

Daarom organiseren we op maandag 3 oktober 2022 een nieuwe bijeenkomst voor het Community Librarian Netwerk. En het thema van deze bijeenkomst: dat ben jij zelf! De community librarian als instruMENS. We gaan aan de slag met leren en ontwikkelen als community librarian en nemen je mee in een interactieve middag waarin we meer inzicht krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. welk menstype ben je, welke persoonlijkheid heb je en hoe zet je dat effectief in? Wat kan ons dat leren over goed samenwerken met andere collega’s in de bibliotheek? En hoe groei jij verder?

Tijdens de bijeenkomst gaan we onder andere in op de belemmeringen die we zelf meemaken in het werken als community librarian.”

Waar

Kom naar Utrecht, ontmoet collega community librarians uit andere bibliotheken, doe inspiratie op en deel kennis, vragen en ervaringen met elkaar.

Datum: 3 oktober 2022

Plek: de Kargadoor, Oudegracht 36 Utrecht

Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Programma

Het volledige programma zullen we na de zomer met jullie delen, maar houd maandag 3 oktober vast vrij. We binnen de middag om 13.00 uur en ronden af natuurlijk af met een gezellig drankje om 16.30 uur. Meld je nu aan via onderstaan formulier en laat je inspireren door een speciaal opgezet programma voor, door en over jou!

Meer weten?

Neem contact op met Iet Wiersma (Probiblio), Kerstin Carbajal Henken (Probiblio), Lonneke Jans (Cubiss), Elisabeth Rullens (Rijnbrink), Mike Warners (Bibliotheek Zuidkennemerland), Roos Biesheuvel (Bibliotheek Altena), Jantien Borsboom (Biblioteek Midden-Brabant) of Paul Adels (Theek5).

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

De Kargadoor | Oudegracht 36 | Utrecht