30
september
2024
maandag 30 september 2024 / 10:00 tot 12:00 , Cubiss, Tilburg

Cursus Exploreren van loopbaanopties 

Samen aan de slag 

Ben jij toe aan een volgende stap op jouw loopbaanpad? Als je nog niet precies weet welke richting je op wilt, welke stap je moet zetten of wat je daarbij kan helpen, dan is de cursus "Exploreren van loopbaanopties" iets voor jou. Samen met andere deelnemers onderzoek je concrete handvatten voor vervolgstappen in jouw loopbaan.  

In een serie van drie sessies gaan we aan de slag met: 

  • Jezelf beter leren kennen: Wat drijft jou in je werk en welke werkomgeving past daarbij? 
  • Definiëren van jouw ontwikkeldoel: Naar welke situatie werk je toe? 
  • Inspiratie wat betreft loopbaanoriëntatie.  

De sessies bieden je de kans om je zelfinzicht te vergroten en je sterke punten te identificeren op basis van je drijfveren. Je krijgt praktische tips en tools voor je loopbaanplanning, en je hebt de mogelijkheid om te netwerken met collega’s die zich in dezelfde fase van hun loopbaan bevinden.  

Voor wie 

Deze cursus is er voor bibliotheekmedewerkers die willen werken aan diens loopbaan en daarbij hulp en inspiratie kan gebruiken, ongeacht de achtergrond van de ontwikkelvraag. Je vindt het fijn om samen te ontdekken met anderen, elkaar te inspireren en een netwerk op te bouwen.  

Programma 

De drie sessies duren elk 2 uur en tussendoor werk je aan je ontwikkeldoel. Ze vinden plaats bij Cubiss in Tilburg. Een maand na afloop van de cursus is er een (online) terugkommoment. Deze data zijn beschikbaar:  

  • Exploreren 1 deze groep start op 6 september 2024:  

Vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Op 6 september, 20 september en 4 oktober.  

  • Exploreren 2 deze groep start op 30 september 2024:  

Maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Op 30 september, 14 oktober, 28 oktober 2024.  

  • Exploreren 3 deze groep start op 1 november: 

Vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Op 1 november, 15 november en 29 november 2024.  

Een week voorafgaand aan de eerste sessie maak je online een drijfverenanalyse, waarop je een persoonlijke terugkoppeling krijgt. De inzichten in jouw drijfverenprofiel ga je toepassen en uitbreiden tijdens de werksessies.   

Praktische informatie  

De kosten zijn €875,- euro excl. btw per persoon. Heb je al een recente Profile Dynamics drijfveren-analyse gedaan, dan krijg je korting op dit bedrag. Annuleren kan kosteloos tot vijf werkdagen vooraf; daarna is dit niet meer mogelijk, maar je mag je uiteraard wel laten vervangen door iemand anders.   

Vanwege het interactieve karakter is er beperkt plek; is het vol dan plaatsen we je op de wachtlijst. Je krijgt hierover bericht.  

Liever (eerst) kort aan de slag, kijk dan bij “Workshop Loopbaanverkenning: jouw kickstart!”.  

Met meerdere mensen uit jouw organisatie aan de slag? Deze werksessies kunnen ook incompany worden gegeven in diverse varianten. Neem contact op voor de mogelijkheden.   

Aanmelden 

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Cubiss, Statenlaan 4, Tilburg