24
mei
2019
vrijdag 24 mei 2019 / 09:30 tot 12:30, Avans HSL Breda

Challenge: doorbreek de cyclus van laaggeletterdheid!

De gezinsaanpak van laaggeletterdheid is een hot item. Cubiss zoekt nieuwe ideeën en frisse invalshoeken. Daarom gaan studenten van Avans Innovative Studio aan de slag met een challenge van Cubiss. Van 13 tot en met 24 mei duiken zij in teams op de vraag: Hoe kunnen we de cyclus van laaggeletterdheid in NT1-gezinnen doorbreken? 

Avans Innovative Studio is een minor waarvoor studenten van verschillende opleidingen uit binnen- en buitenland zich kunnen inschrijven. In teams werken de aankomende jonge professionals samen met studio coaches,  experts en het werkveld aan innovatieve oplossingen. Ze buigen zich over vraagstukken aangedragen door organisaties en gaan op zoek naar oplossingen die verfrissend vernieuwend zijn en direct kunnen worden uitgerold naar een real-life situatie.

Op 24 mei van 9:30 tot 12:30 presenteren de studenten in teams hun oplossingen. De presentaties zijn in het Engels, omdat er ook internationale studenten aan het traject deelnemen. 
Iedereen is welkom bij de presentaties. We verzoeken je vriendelijk om je - uiterlijk 17 mei - aan te melden via onderstaand formulier. Dan weten we hoe groot de presentatie-ruimte moet zijn.

Locatie

Avans HSL Breda

Inschrijven voor dit evenement