21 juni, 2017 - 13:45 tot 16:00
/ Cubiss, Tilburg

Gratis training programmeren met de Bomberbot roadshow!

Het Bomberbotteam geeft tijdens de roadshow trainingen programmeren voor leerkrachten, schooldirecties, ICT’ers en bovenschoolse stichtingen. De roadshow is het ideale moment voor leerkrachten, schooldirecties en bibliotheekproffesionals om kennis te maken met Bomberbot, ervaringen met programmeren uit te wisselen en te ontdekken wat Bomberbot te bieden heeft na de pilot. Op woensdag 21 juni komen we langs bij Cubiss in Tilburg.

Programma

Tijdens deze training zullen we starten met een introductie van programmeren en waarom de denkwijze achter programmeren, computational thinking, onderdeel is van de 21e-eeuwse vaardigheden. Hierna zullen we aan de hand van verschillende voorbeelden zien dat we in het dagelijks leven al veel programmeerconcepten gebruiken. Na een korte introductie op Bomberbot zullen we zelf de handen uit de mouwen steken en gaan programmeren met Bomberbot. Voor de leerkrachten die al ervaring hebben met Bomberbot is er gedurende deze 20 minuten tijd voor een kennisdeling. Aan het einde van de training gaan we in op de ondersteuning die Bomberbot leerkrachten biedt en welke mogelijkheden Bomberbot biedt om programmeerlessen in het curriculum op te nemen.

Tijd en locatie

Vanaf 13.45 uur staat er een kopje koffie voor je klaar. We beginnen stipt om 14:00. De workshop duurt tot 16:00. Neem graag je eigen laptop of tablet (behalve Snappet 7-inch) mee.
De traing wordt gehouden bij Cubiss, Statenlaan 4, in Tilburg.

Deelname aan deze training is geheel gratis.

Inschrijven

Deze training is gevalideerd door Registerleraar met 2 credits. Schijf je snel in, want voor deze training zijn er maximaal 30 plaatsen beschikbaar!
Je kunt je hier voor deze training aanmelden.

Wij zien jullie graag op 21 juni!

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.