5 juli, 2018 - 09:30 tot 17:00

 

BNB netwerkdag Maatschappelijke Meerwaarde

Toon je impact aan richting opdrachtgevers, gemeenschap en concurrenten

In het genereren van output zijn we heel goed als bibliotheken. We weten zeer nauwkeurig hoeveel uitleningen, leden en bezoekers we jaarlijks hebben. Maar wat brengt dit onze gebruikers? En wat is de impact van wat wij doen in de gemeenschap? Daar is het beleidsmakers en bestuurders, maar ook belastingbetalers om te doen. Om onze waarde over de bühne te krijgen moeten wij ons verhaal kunnen vertellen.

Het doel van de BNB Netwerkdag is met elkaar meer te weten te komen hoe de maatschappelijke waarde van de bibliotheek uit te dragen richting stakeholders. We gaan in gesprek met een aantal experts op dit vlak. Deze kennis koppelen we aan relevante ervaringen van binnen en buiten de branche. Ook bespreken we hoe je je als bibliotheek verhoudt tot commerciële concurrenten.

Programma 5 juli

We starten om 9.30 uur met een korte DOBB-vergadering. Daarna volgt een inhoudelijk en interactief programma.

Lizzy Eilbracht (Avance - de impact engineers) praat met ons over waarom impact meten belangrijk is. “Omdat je gedreven wordt door idealen en maatschappelijke waarde wil creëren. Dus wil je ook weten wat jouw werkelijke impact is, zodat je hierop kunt sturen en er alles aan kunt doen om de impact zo positief en groot mogelijk te maken”. Avance toont o.a. impact aan voor Tony Chocolonely. Laat je inspireren door hun uitgebreide portfolio aan praktijk cases van overheidsinstantie tot sociale onderneming en van goede-doelen-organisatie tot grote bank.
 
Over de rest van het programma word je later geïnformeerd. Om 17.00 uur sluiten we de dag af met een zomerse barbecue. 

Voor wie

Graag nodigen we directeuren en collega's uit om deel te nemen aan deze netwerkdag. Het zou mooi zijn als van alle Brabantse bibliotheken twee tot drie mensen aanwezig zijn.

Locatie

Kapellerput
Somerenseweg 100
5591 TN Heeze

Tijd

Van 9.30 uur tot 17.00 uur (vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar)

Aanmelden

Meld je aan via deze link. Aanvullende informatie komt dan zo snel mogelijk naar je toe. Deel deze uitnodiging gerust met medewerkers via de koffietafel of intranet.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.