09
mei
2023
dinsdag 09 mei 2023 / 14:00 tot 16:00 , Online

Bijeenkomst marketing en communicatie 9 mei 2023

In het najaar 2022 is de nieuwe huisstijl geïntroduceerd. In oktober 2022 vond de provinciale IDO-campagne in Brabant en Limburg plaats. Op dinsdagmiddag 9 mei praten we jullie graag online bij over de plannen rondom de provinciale IDO-campagne en de stand van zaken rondom de nieuwe huisstijl. Er is alle ruimte om wensen en ervaringen met elkaar te delen. 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor marketing- en communicatiemedewerkers van alle bibliotheken in Limburg, Brabant, Zeeland & Utrecht.

Programma

In deze bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Nieuwe huisstijl
  Update door het merkteam van de netwerkcommissie marketing. 
  Terugkoppeling ervaringen, vragen en wensen van bibliotheken door Milja de Vries en Renée de Kruif, beiden adviseur communicatie bij Cubiss. 
 • Update IDO-campagne landelijk, provinciaal en lokaal
  Renée de Kruif en Milja de Vries delen de campagneplannen voor Limburg en Brabant. Terugkoppeling van resultaten enquête rondom IDO-campagne. 
 • Campagne & expositie Leesoffensief Brabant: Letters voor het leven
  Deze campagne is op 19 april gestart. Lisette Bouman van Bibliotheek West-Brabant en Cheyenne Toet van Cubiss geven een korte presentatie over de toolkit en het inzetten van de expositie in jouw bibliotheek.  

Meer informatie

IDO-campagne: Bekijk alle informatie over de IDO-campagne
Huisstijl: In januari 2023 is er een live-webinar over de huisstijlverrijking van de bibliotheek georganiseerd. Alle vragen en opmerkingen zijn gebundeld in dit FAQ-document.

Ben jij erbij?

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Graag tot dan!

Bekijk agenda-overzicht >>