22
oktober
2019
dinsdag 22 oktober 2019 / 13:30 tot 16:30, Fletcher Hotel Weert

Bijeenkomst Landelijke Digitale Infrastructuur

Op dinsdagmiddag 22 oktober wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor bibliotheken over de ontwikkelingen op het gebied van de Landelijke Digitale Infrastructuur. Na de bijeenkomst bent u (nog beter) op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen en bent u bijgepraat over de stand van zaken van thema’s die voor de bibliotheek van belang zijn.

Datum

Dinsdagmiddag 22 oktober 2019 van 13.30 - 16.30 uur.

Voor wie?

Bibliotheekmedewerkers met interesse voor De Digitale Bibliotheek in Limburg en Brabant.

Programma 

Het programma bestaat uit onder andere de volgende onderwerpen:

 • Ontwikkelingen: Bertil Voogd, accountmanager Digitale Diensten KB, licht ons in over nieuwe ontwikkelingen op gebied van de Landelijke Digitale Infrastructuur en Diensten. Denk aan IBLV, WAAS, Single Sign-on, E-books, NBC+, Datawarehouse en Landelijk Shared Bibliotheeksysteem. 
 • Verdieping: Bertil geeft informatie over de Haal meer uit….-projecten van de KB. In die projecten m.b.t. WaaS, NBC+ en Adobe Analytics werkt de KB nauw samen met een groep bibliotheken om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Over de uitkomsten daarvan worden vervolgens alle bibliotheken geïnformeerd.
  • En uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar bij te praten.

   

  Aanmelden

  U kunt via onderstaand formulier uzelf aanmelden.

  Vorig verslag 

  Tijdens de laatste informatiebijeenkomst ‘Digitale Diensten’ op 14 september 2017 passeerde een veelheid aan informatie en praktijkcases de revue en kwamen tal van prikkelende vragen aan de orde. Klik hier voor een verslag van de bijeenkomst en de presentaties van de gastsprekers. 

  Locatie

  etFletcher Hotel-Restaurant Weert, Driesveldlaan 99, 6001 KC Weert

  Meer weten?
  Neem contact op met:

  Inschrijven voor dit evenement