18
juni
2024
dinsdag 18 juni 2024 / 14:00 tot 16:00 , de Bibliotheek Eindhoven

Bibliotheken en AI - Juni, maand van de AI

Tijdens deze workshop gaan we in op de specifieke vraagstukken die spelen bij jouw bibliotheek samen met de Hogeschool van Amsterdam. Wat zijn de huidige uitdagingen waar je mee worstelt en waar je moeilijk een oplossing voor kunt vinden? Wat is jouw rol als bibliotheek in deze situaties en hoe kan AI je daarbij misschien helpen?
 
Door middel van een interactieve sessie verkennen we de verschillende rollen die AI kan vervullen. We helpen je om tot concrete vragen en antwoorden te komen over het gebruik van AI in jouw bibliotheek. Tijdens deze sessie zullen we kijken naar hoe AI kan bijdragen aan het verbeteren van diensten, het optimaliseren van processen en het verrijken van de gebruikerservaring. 
 
Sluit aan bij deze workshop en ontdek samen met de Hogeschool van Amsterdam om de mogelijkheden en toepassingen van AI binnen jouw bibliotheek te helpen vinden. Door samen te werken en ideeën uit te wisselen, streven we ernaar om praktische en toepasbare oplossingen te vinden voor jouw bibliotheek.

Hogeschool van Amsterdam verzorgt deze praktijkgerichte workshop naar de AI behoeften van bibliotheken. De workshop wordt op 18 juni in de middag (14.00 - 16.00 uur) aangeboden.

Deze workshop is onderdeel van 'Juni, maand van de AI'. 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven