22
april
2021
donderdag 22 april 2021 / 09:30 tot 11:30, Online

Logo LOB.PNG

De missie van het Leesoffensief Brabant is helder: dat echt alle kinderen en jongeren in Brabant als geletterde jongvolwassenen volwaardig kunnen deelnemen in de samenleving. 

Voor de verwezenlijking van deze missie is de samenwerking tussen de ketenpartners essentieel. Daartoe organiseren we op donderdag 22 april van 9.30 tot 11.30 uur de aftrap van de samenwerking Leesoffensief Brabant (LOB).
Directeuren en bestuurders van alle Brabantse onderwijsinstellingen, wethouders en ambtenaren van de Provincie Noord-Brabant en directie van Brabantse bibliotheken zijn van harte welkom!

Meld je nu aan

 

Tijdens de aftrap staat de Brabant-brede strategische samenwerking tussen ketenpartners in kinderopvang, onderwijs, gemeenten en provincie centraal. 
De online bijeenkomst biedt aangesloten partners en geïnteresseerden:

  • Inzichten over leesbevordering en de waarde van geletterdheid
  • Het ontmoeten van ketenpartners
  • Inspiratie op het gebied van leesbevordering en leesplezier

De aftrap ‘Wij doen mee(r)’ is een eerste waardevolle stap. Met zoveel mogelijk partners samen bekijken we welke vervolgstappen nodig zijn. Met welke concrete acties en initiatieven kunnen we werken aan veranderingen of verbeteringen binnen die keten. Hierbij benut iedere partner haar expertise en rol.

Voor wie?

Deze aftrap is georganiseerd voor directeuren en bestuurders van alle Brabantse bibliotheken, kinderopvang, basisscholen, middelbare scholen, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs, wethouders en ambtenaren van de Provincie Noord-Brabant.

Programma

De precieze invulling van het programma volgt snel.

Wanneer?

Donderdag 22 april van 09:30 tot 11:30, online.

Aanmelden

Meld je nu aan via onderstaand aanmeldformulier. 

Leesoffensief Brabant:

Volwaardige deelname aan de samenleving voor alle kinderen en jongeren in Brabant!

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement