Datum

Veilig door het oerwoud van kortingen; dat is pas winst

Alles in de supermarkten wordt alleen maar duurder. Veel mensen moeten elke euro 2x omdraaien! Maar hoe werken al die verschillende soorten kortingen in de supermarkt? Om mensen wegwijs te maken in het oerwoud van kortingen en de valkuilen daarbij hebben we de workshop 'Slim en voordelig door de supermarkt' ontwikkeld. De workshop helpt NT1 en NT2 deelnemers inzicht te krijgen in de prijzenstrategieën van de supermarkten. En met name hoe zij daarbij zo voordelig mogelijk hun boodschappen kunnen doen. Waar het vooral omdraait: hoe kun je ongemerkt iemands taal-en rekenvaardigheid vergroten door middel van de korte (camouflage) workshop ‘Slim en voordeling door de supermarkt’. 

Bestaat uit workshopboekje voor de deelnemers en een handreiking voor de bibliotheekmedewerker. Daarbij kan de workshop een prima tussenstap zijn naar een cursus basisvaardigheden.

Pssst - er komt nóg een workshop aan! 'Gek op je supermarkt app'. Hierin besteden we aandacht aan de apps van supermarkten. Welke supermarkten hebben allemaal een app? Waarom zijn de supermarkt apps handig? Maar vooral ook, waar moet je op letten?

Als je meer info nodig hebt, laat het weten!

Naar overzicht Actueel en Blogs >>