12 maart 2020

Wij zijn CLICK

Alweer enige tijd geleden vertelden we over het Talentontwikkelingstraject Cultuureducatie ‘CLICK’.  CLICK. is ontstaan vanuit Provincie Noord-Brabant, en Stichting Cultlab, waarbij de provinciale uitvoeringsorganisaties die zich met cultuureducatie bezighouden (Erfgoed Brabant, KunstLoc en Cubiss/bibliotheeknetwerk) om input is gevraagd.

Talentontwikkeling

Binnen dit talentontwikkelingstraject, kijken zestien talentvolle kunstvakdocenten en leerkrachten samen naar hoe ze cultuureducatie in én rondom de school kunnen verstevigen. Aan de hand van persoonlijke leervragen verbinden zij zich aan collega-deelnemers die vanuit verschillende rollen en expertises werken aan cultuureducatie en hoe dit betekenisvol te maken voor de kinderen van nu. Het traject bestaat uit een lerend netwerk, masterclasses en onderling kennisdelen.

Binnenkort komen de talenten ook bij Cubiss langs om inspiratie op te halen over maakonderwijs, mediawijsheid, poëzie en jeugdliteratuur.

In juni presenteren de talenten ‘het antwoord’ op hun persoonlijke leervragen, die zij aan de hand van het ontwikkeltraject hebben opgedaan.

Benieuwd naar hun verhalen? https://www.wijzijnclick.nl/

Meer weten?
Neem contact op met: