Datum

Publieksgericht werken in de maatschappelijke bibliotheek

Directie-/MT-Seminar BiSC 26 november

Aanstaande 26 november organiseert BiSC, de provinciale ondersteuningsinstelling (POI) van de provincie Utrecht een directie-/MT-seminar over ‘Publieksgericht werken in de maatschappelijke bibliotheek’. En ook directies en management van Brabantse en Limburgse bibliotheken zijn welkom!

Hoe kan je als bibliotheekorganisatie meer publiek bereiken en vervolgens meer effect in de samenleving sorteren? We kunnen als bibliotheeknetwerk alleen relevant blijven als we meer publieksgericht werken. Bestaande leden behouden en nieuwe publieksgroepen werven, dat is een grote, gezamenlijke opgave. Als we erin slagen om onze verschillende klantgroepen beter te leren kennen, kunnen we op maat communiceren en diensten leveren. En pas dan kunnen we de ambitie als partner in persoonlijke ontwikkeling echt waarmaken. 

BiSC beschikt over enkele nieuwe instrumenten, waarmee organisaties meer publieksgericht kunnen gaan werken. Een nieuwe CRM-oplossing biedt concrete toepassingen voor klantrelatiebeheer en moderne klantinteractie. En de veilige en automatische internettoegang dienst Biebroam is een bouwsteen voor klantrelatie. 

Directie/MT seminar in het Innovatiehuis, Garderen 

Om u mee te nemen in de voortgang, maar ook van gedachten te kunnen wisselen over concrete wensen voor uw leden, programma-deelnemers, cursisten en bezoekers, organiseert BiSC op 26 november een directie/MT seminar in het Innovatiehuis te Garderen. Tijdens dit seminar spreken enkele goed ingevoerde mensen op dit gebied.  

Het volledige programma sturen wij u op verzoek al graag toe. 

Meld u nu aan via deze link.   

  • Dinsdag 26 november 2019, 11.30 – 15.00 uur 
  • Innovatiehuis van Wentzo Wireless, gelegen in de bossen van Garderen. 
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Sia van Keijsteren (0623522101) 

 

We hopen u op 26 november te treffen in de bossen van Garderen!

 

Dit artikel is opgenomen in de Cubissness (oktober 2019). Artikelen in deze nieuwsbrief zijn:

Naar overzicht Actueel en Blogs >>