16 december 2020

Pascalle is vol enthousiasme

De provinciale finale van de voorleeswedstrijden, dat is voor mij kenmerkend voor 2020: het vroeg van iedereen een grote flexibiliteit en veel energie om in korte tijd een corona-proof finale te organiseren. Dat was soms best ingewikkeld. Tegelijk zijn we met elkaar heel trots op het eindresultaat! Zo ben ik ook trots op de nieuwe samenwerkingen die bibliotheken zijn aangegaan met de kinderopvang, consultatiebureaus en scholen. Waarbij sommigen de BoekStartTrommel hebben ingezet als aanjager van die nieuwe samenwerkingen. En niet te vergeten: de Voorleesgemeente!

Ik wil jullie hartelijk danken voor jullie enthousiasme, passie, expertise en doorzettingsvermogen het afgelopen jaar. Ondanks alle beperkingen hebben we ons er niet van laten weerhouden om mooie resultaten met elkaar neer te zetten. Ik kijk ernaar uit om deze lijn met jullie door te trekken naar het komende jaar. Ik zal er zelf echter de eerste tijd niet bij zijn. Zoals sommigen wellicht weten verwacht ik een kindje. Deze week werk ik de laatste dag voor mijn verlof. Maar uit het oog is zeker niet uit het hart. Ik neem al jullie adviezen mee over het belang van vroege taalstimulering en voorlezen en ga ermee aan de slag als de kleine er straks is. En niet te vergeten: het BoekStartkoffertje! Heuvelland, zet het maar vast klaar voor me!

Voor nu wens ik jullie allen een goede Kerst en een mooi en gezond 2021!

Pascalle

ps- Ik draag het stokje tijdens mijn verlof over aan mijn collega Arabella Broers. Dus heb je vragen over het project Jeugd & Onderwijs, dan kun je vanaf het nieuwe jaar hiervoor bij Arabella terecht.

Meer weten?
Neem contact op met: