04 oktober 2018

Mestmag.nl deze maand grenzeloos!

In de maand oktober kent Mestmag.nl geen grenzen. We verruimen onze blik en gaan voorbij aan fysieke en geografische grenzen. Maar dat is niet alles, ook vestigen we vanuit het thema ‘grenzeloos’ onze aandacht op een aantal projecten, personen en initiatieven die op unieke en uiteenlopende manieren voorbijgaan aan de gevestigde norm.

Aanvullend hierop delen we deze maand volop tips en inspiratie om zelf op cultureel vlak je horizon te verbreden en je grenzen te verleggen.

WAT LEES JE IN OKTOBER?

Dit brengt Mestmag.nl je in oktober:

  • We gaan in gesprek met het brein achter Doloris, het grote kunstzinnige en surrealistische doolhof dat momenteel in de Tilburgse binnenstad verrijst. Wat kunnen we verwachten van het doolhof? En is het nog wel kunst te noemen?  
  • Mestmag.nl bezocht de Day of the Young Artist en sprak met de initiatiefnemers en deelnemers over de ins en outs van het (jonge) kunstenaarschap.
  • Wat mag je beslist niet missen tijdens de DDW? We delen een selectie van interessante projecten en evenementen om je alvast op weg te helpen.
  • Deze maand schenken we bovendien aandacht aan verschillende grenzeloze evenementen, waaronder GLOW, November Music en We Are Electric.  
  • Ook in oktober delen we het laatste cultuurnieuws met je in de vorm van de TON Talk en de rubriek Trends & Ontwikkelingen.
  • De Instafette en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #grenzeloos. Deze maand kun je onder andere Sectie-C en Studio i volgen in de Instafette. Daarnaast maak je in oktober kans op tickets voor het Frankenstein Symposium, georganiseerd door Baltan Laboratories.  

Heb jij ideeēn bij het thema ‘Hutspot’?

We laten ons graag voeden en verwonderen door jou en waarderen het enorm als jij wilt meedenken over onderwerpen. In november is het thema ‘Hutspot’. Hierbij is natuurlijk te denken aan typische Hollandse tradities, maar bijvoorbeeld ook aan interessante combinaties binnen het culturele veld. Schieten er bij jou onderwerpen of initiatieven te binnen die passen binnen het thema ‘Hutspot’? Stuur dan een mail naar de redactie!

Meer weten?
Neem contact op met: