06 december 2018

Finale

De decembermaand is aangebroken en langzaam maken we ons klaar om het jaar op feestelijke wijze af te sluiten. Voor we beginnen aan het nieuwe jaar, nemen we je bij Mestmag.nl een maand lang mee in het thema ‘Finale’. In december blikken we vanuit dit thema terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. We brengen je deze maand onder andere de meest memorabele en bijzondere culturele mijlpalen, prijzen en gebeurtenissen uit 2018, maar ook delen we alvast enkele tips voor een inspirerend en succesvol nieuw jaar.

Wat je leest in december

Dit brengt Mestmag.nl je in december: 

  • Janine Caalders trapt de themamaand af met een column over de hoogtepunten en mijlpalen van het project Langstraat Revisited in 2018. 
  • In december winkelen we erop los, maar hoe gaat het eigenlijk met de Brabantse boekhandels? We spreken met verschillende boekhandels over de toekomst van de fysieke boekenwinkel.  
  • Delen we een artikel over domeinoverstijgend samenwerken. Want hoe zet je een samenwerking op met professionals die zich in andere disciplines bewegen en werk je samen naar een gezamenlijk doel toe? Een praktisch artikel met tips en trics om een duurzame samenwerking op te zetten.  
  • Schuiven hoofdredacteuren van verschillende culturele platformen in Brabant aan tafel om het te hebben over het binden en betrekken van lezers bij het platform. Want hoe bereik en betrek je de doelgroep bij jouw platform of organisatie? De inzichten uit dit gesprek delen we in december op Mestmag.nl. 
  • Hoe financier ik mijn project? Het blijft een lastige vraag die veel cultuurprofessionals bezighoudt. Daarom brengen we je in december nogmaals een aantal artikelen over dit onderwerp.  
  • Publiceren we weer een blog van arrangeur Geert van Boxtel. Over zijn ervaringen en ontwikkelingen op het vlak van het stimuleren van vernieuwing en verbreding van de klassieke en hedendaagse muzieksector in Brabant. 
  • Bij Mestmag.nl blikken we terug op het afgelopen jaar en delen we de meest gelezen artikelen van 2018 met je.  
  • Ook in december delen we vanuit het thema ‘Finale’ het laatste cultuurnieuws met je in de vorm van de TON Talk en de rubriek Trends & Ontwikkelingen.  
  • De Instafette en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #finale.  

Heb jij ideeën bij het thema ‘Verbeeldingskracht’? 

We laten ons graag voeden en verwonderen door jou en waarderen het enorm als jij wilt meedenken over onderwerpen. In januari is het thema ‘Verbeeldingskracht’. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan fantasievolle makers en projecten, bijzondere visies en out of the box denken. Schieten er bij jou onderwerpen of initiatieven te binnen die passen binnen het thema ‘Verbeeldingskracht’? Stuur dan een mail naar redactie@mestmag.nl

Meer weten?
Neem contact op met: