Datum

MediaPakt: samen bouwen aan een waardevolle community

Ken jij MediaPakt al? In deze community praten professionals uit het onderwijs en de bibliotheek over digitale geletterdheid. Want over drie jaar is het nieuwe curriculum voor het primair en voortgezet onderwijs af. Maar is het Nederlandse onderwijs daar al klaar voor? Wat hebben leraren nu al nodig om praktisch met digitale geletterdheid aan de slag te gaan?

thumbnail (2).png

MediaPakt.nl is in 2016 door Cubiss in het leven geroepen om te zorgen voor structurele aandacht voor digitale geletterdheid in het onderwijs. Via het online platform mediapakt.nl deelt het netwerk relevante en inspirerende content. Dit kan in verschillende kennisgroepen: jonge kind, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Ook organiseert MediaPakt regelmatig meet-ups op scholen waar we dieper inzoomen op een specifiek thema. Hier ontmoeten leden elkaar en delen we  succesverhalen, mislukkingen en praktische tips rondom digitale geletterdheid met elkaar.

Dus praat, post, vraag, blog, deel, of discussieer mee! Zodat we van elkaar blijven leren en samen voorbereid zijn op het onderwijs van morgen. Ben jij al lid van MediaPakt? Of ken je iemand die echt lid moet worden? Ga snel naar mediapakt.nl en sluit je aan!

Meer weten? Neem contact op met Daniëlle Vink.

 

Dit artikel is opgenomen in de Cubissness (oktober 2019). Artikelen in deze nieuwsbrief zijn:

Naar overzicht Actueel en Blogs >>