15 juni 2017

Inschrijving tweede editie opleiding 'Community Librarian' geopend!

Start najaar 2017

In het najaar van 2017 start de tweede editie van de post-hbo-opleiding 'Community Librarian'. Deze keer niet speciaal gericht op young professionals (tot 35 jaar) maar voor iedereen in de bibliotheekbranche. De inschrijving is nu geopend!

De opleiding ‘Community Librarian’ heeft als doel de innovatieve kracht binnen de bibliotheek te versterken. Bibliotheken transformeren naar een brede maatschappelijke bibliotheek, waar niet het boek, maar het vraagstuk centraal staat. Dat vraagt om andere, nieuwe competenties van de bibliothecaris. Hij/zij moet kunnen informeren, maar vooral ook kunnen verbinden, om ontmoeting en debat mogelijk te maken. Aan het eind van de post-hbo-opleiding 'Community Librarian' ben je in staat een kenniscyclus te organiseren waarbij kennis wordt gedeeld en gecreëerd met het eigen netwerk en de eigen omgeving. Lees meer over de inhoud van het programma in de brochure.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 september 2017 via onderstaand formulier. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Persoonsgegevens
Organisatie

Onderwerpen

Meer weten?
Neem contact op met:

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.