21 april 2021

Even voorstellen: Jolanda van de Belastingdienst

Mijn naam is Jolanda Peters-Tissen en als relatiebeheerder heb ik het genoegen om namens de Belastingdienst in gesprek te gaan met organisaties en hulpverleners in Limburg. Zo heb ik regelmatig contact met Cubiss en de bibliotheken. Dit zijn belangrijke partners bij de hulp die wij willen bieden aan mensen die het moeilijk vinden zelf hun zaken met de Belastingdienst te regelen.

Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars netwerk, kunnen we veel mensen de hulp bieden die zij nodig hebben, bijvoorbeeld bij het doen van aangifte. Als Belastingdienst bieden we hiervoor b.v. ondersteuning in de vorm van Kennisnetwerk (via Google: Kennisnetwerk Belastingdienst). Dit is voor iedereen toegankelijk. Het is een online platform waar u informatie, actuele wetgeving, tips, een forum, cursussen, veel leermateriaal en toetsen kunt vinden.

Verder zoeken we elkaar regelmatig op (nu vooral digitaal) via netwerk- en informatie-bijeenkomsten.

Ik ervaar altijd een welkome sfeer tijdens de gesprekken die we met elkaar voeren. We staan open voor signalen en weten elkaar goed te vinden als we ergens tegenaanlopen. Wil je goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Vraag Cubiss naar de mogelijkheden. Ik hoop dat we elkaar snel weer in levende lijve kunnen ontmoeten.

Meer weten?
Neem contact op met: