09 december 2019

Eindejaarskorting webshop

Op het einde van het jaar kunnen we leuke kortingen geven op geselecteerde producten. Per product ontvang je 15% korting. Bij een combinatie van twee of meer artikelen ontvang je maar liefst 25% korting.

Rupsje Nooitgenoeg

"'s Nachts lag er in het maanlicht een eitje op een blad." Wie kent ‘m niet, het hongerige rupsje dat zich een weg eet door het prentenboek. Vijftig jaar geleden bracht Eric Carle de ‘wonderschone vlinder’ tot leven. Het klassieke verhaal van Rupsje Nooitgenoeg geeft gegarandeerd plezier. Zeker als je het voorleest en er spelactiviteiten bij organiseert. Dit veelzijdige feestpakket is ontwikkeld om het tijdloze karakter van het 50- jarige Rupsje Nooitgenoeg te vieren.

Korting Op Rupsje Nooitgenoeg

  • Eindejaarskorting 15%                van € 69,95 voor € 59,49
  • Combinatiekorting 25%              van € 69,95 voor € 52,46

Kijk en bestel via https://www.cubiss.nl/shop/rupsje-nooitgenoeg-50-jaar

Maakfabriek

Maakonderwijs is nog niet verankerd in leerlijnen, curricula en toetsen. Dat maakt dat er nog veel ruimte is voor proberen, experimenten, oefenen en gewoon doen.

Daarom heeft Cubiss de ‘MAAKfabriek’ ontwikkeld, een reeks lespakketten op het gebied van maakonderwijs, mediawijsheid en de Maker Movement. Er zijn vijf pakketten gemaakt voor verschillende leeftijden binnen het onderwijs van vroeg- en voorschoolse educatie, primair- en voortgezet onderwijs.

  • MAAKplaats is voor jonge kinderen die met taal en maken aan de slag gaan. Er zitten verschillende taalactiviteiten in opgenomen die over het thema ‘maken’ gaan. Door actief mee te doen ontdekken kinderen hun eigen creativiteit en de bibliotheek. Lees verder.
  • Wereldgenie Leonardo da Vinci is dé inspiratiebron voor StadsLab. Een lespakket waar kinderen de stad van de toekomst gaan maken. In drie lessen leren ze ontwerpen, bouwen en het pitchen van hun eigen miniatuurstad die ze zelf samenstellen met alledaagse materialen. Lees verder
  • In Cardboard Game maken leerlingen van groep 7 volgens de principes van Design Thinking en aan de hand van een gameplan een eigen spel. Ze maken gebruik van ambachtelijke en alledaagse materialen zoals Lego en LittleBits om extra spelmogelijkheden te creëren. Lees verder.
  • Met BouwBeesten leren leerlingen uit groep 8 meer over de werking van wind en gaan ze aan de hand van kunst en poëzie over het thema wind aan de slag om hun eigen Bouwbeest te maken. Met behulp van alledaagse materialen bouwen leerlingen vervolgens hun eigen beest dat zich kan voortbewegen door de wind. Lees verder.
  • Op een creatieve en speelse manier karton tot leven brengen. Dat is het doel van Living Cardboard, een lespakket voor jongeren vanaf 12 jaar. Ze leren om bewegende papertoys te maken waarbij taal, techniek en ontwerpen bij komt kijken. Dit lespakket valt binnen de categorie maakonderwijs dat ervoor zorgt dat leerlingen vertrouwd raken met moderne technologie. Lees verder.

 

Dit artikel is opgenomen in de Cubissness (december 2019). Artikelen in deze nieuwsbrief zijn:

Meer weten?
Neem contact op met: